PATARIMAI

Helovyno sausainiai / COBB grilis

Helovyno sausainiai / COBB grilis

Jei švęsti - tai kuo smagiau ir įdomiau! Helovynui jums siūlome grilyje išsikepti skaniuosius sausainius. Moliūgų, vaiduoklių ar bet kokios kitos formos ar spalvos sausainius gaminti patiks ir vaikams, ir suaugusiems. Baisuokliški moliūgai - tik viena iš idėjų. Nors receptas skirtas...

Skaityti
Įdarytos paprikos Helovynui / COBB grilis

Įdarytos paprikos Helovynui / COBB grilis

Vis labiau Lietuvoje populiarėjančiam Helovynui siūlome pasigaminti faršu, moliūgais ir kitomis daržovėmis įdarytas paprikas. Nors receptas labiausiai skirtas mobilių COBB grilių savininkams, tačiau juo pasinaudoti galės turintys ir bet kokią kitą kepsninę ar netgi gaminantys maistą namų virtuvėje. 

Skaityti
COBB receptas Pomidorų padažas su šermukšniais pagal Gian Luca Demarco

100 pomidorų padažas su šviežia burrata. Pagal Gian Luca Demarco

Ar gali būti kas geriau už ką su meile paruoštą naminį pomidorų padažą? Ir dar su šviežiu burrata sūriu? Būtent dėl to charizmatiškasis Gian Luca Demarco naująjį TV laidos "La Maistas" sezoną pradeda šiuo žymiu itališku receptu. O kad būtų kur kas įdomiau - įjungia ir intrigos - šermuksnių uogų. 
Skaityti
Grilinti smidrai azijietišku stiliumi | pagal COBB "Anywhere BUT The Kitchen"

Grilinti smidrai azijietišku stiliumi | pagal COBB "Anywhere BUT The Kitchen"

Smidrai (šparagai) atranda vis daugiau gerbėjų Lietuvoje. Smidrai - tobulas pasirinkimas ne tik grilinant namuose, bet ir išvykoje: paruošite greitai, o mėgausis jais ir dideli, ir maži. Jie puikiai tinka ir salotoms, ir kaip garnyras ar užkandis. Dalinamės azijietišku šparagų paruošimo variantu iš 2021 m. išleistos COBB kelioninio grilio receptų knygos "Anywhere BUT The Kitchen".

Skaityti
Jautienos Velingtono kepsnys | Unilever Food Solutions

Jautienos Velingtono kepsnys | Unilever Food Solutions

Šventėms ar ypatingoms progoms siūlome jums pasigaminti išties neeilinį patiekalą - jautienos Velingtono kepsnį. 

Gaminamas iš pačios minkščiausios, brangiausios jautienos dalies - išpjovos, grybų, su aukso spalvos traškia plutele, išpuoštas Velingtono kepsnys buvo neatskiriama bet kuriuos puotos dalis. Ir net dabar, praėjus keliems šimtmečiams jis vis dar gaminamas ypatingomis progomis ne tik Didžiojoje Britanijoje, bet ir visame pasaulyje.

Skaityti
Abrikosai ant rozmarino iešmelių

Abrikosai ant rozmarino iešmelių

Paruošimo laikas: 10 min.Kepimo laikas: 7 min.Kepimo metodas: tiesioginis Jums reikės: 8 abrikosų (nepernokusių) 1 saujelės rozmarino 50 g cukraus Paprastas, bet nuostabus desertas. Virtuvėje:Nuplaukite abrikosus ir perpjaukite pusiau.Išsirinkite keturias geriausias rozmarino šakeles ir panaudokite jas kaip iešmelius ant kiekvienos šakelės užmaudami...

Skaityti
Braziliškos steiko salotos

Braziliškos steiko salotos

Paruošimo laikas: 25 min.Kepimo laikas: 15 min.Kepimo metodas: tiesioginis Jums reikės: 500 g ribeye steikų 1 šaukšto medaus 5 šaukštų sojos padažo 2 česnako skiltelės, smulkiai pjaustytos 1 šaukštelio šviežio imbiero, susmulkinto 1 ananaso, nulupto, išimta šerdimi ir supjaustyto storomis skiltelėmis...

Skaityti
Kepti obuoliai su marcipanais

Kepti obuoliai su marcipanais

Porcijos: 4Paruošimo laikas: 10 min.Kepimo laikas: 30 min.Kepimo metodas: netiesioginis INGRIDIENTAI 4 obuoliai 50 g razinų "Sultanas" 25 ml romo 50 g sviesto 50 g avižinių dribsnių 50 g šviesiai rudojo cukraus 50 g marcipanų 50 g grietinėlės Virtuvėje:Sumaišykite razinas su...

Skaityti
Antrekotas su japonų daržovių patiekalu

Antrekotas su japonų daržovių patiekalu

Šio recepto autorius belgas Peter De Clercq gamino šį patiekalą 2018-12-07 vykusiame renginyje Vilniuje! Porcijos 4 1 Kinijos kopūstas 2 porai 200 g šitake grybų 200 g špinatų 6 jaunos morkytės 6 svogūno laiškai 1,2 kg antrekotas (brandintas) marinatas mėsai...

Skaityti