Filtrai
Gamintojai
Grilių priežiūra
Grilių tipai
Kepsniai, žuvis, daržovės, jūros gėrybės, troškiniai, pica, o gal naminė duona? Su Augoust Four-grill Gastronomique - pagaminsite viską, ko širdis geidžia. Ši daugiafunkcė, malkomis kurenama, lauko kepsninė-orkaitė - unikalus ir išskirtinis gaminys, kuris kiekvieną maisto gaminimą pavers švente Jums bei Jūsų artimiesiems.
VOKYR COMFORT yra stacionari kepsninė su išskirtiniu grilio paviršiumi. Šis apvalus aukuras yra suprojektuotas taip, kad kepimo paviršius įkaista nuo 220 iki 300 laipsnių, kuriant optimalias sąlygas maisto gaminimui aplink kepsninę. Vokyr aukštis sukurtas taip, kad būtų patogu gaminti maistą ne tik stovint aplink, bet ir jaukiai sėdint prie jos. Be to, vėdinimo angų sistema aukure užtikrina optimalų oro srautą, kuris skirstomas vienodai, kai ugnis dega.
Atviri griliai
Atviri griliai – puošni lauko, sodo detalė, suteikianti jaukumo. Šios kepsninės – tai žėrinti ugnis, gerų draugų kompanija, grynas oras ir gardus grilintas valgis viename!
Atviri griliai įkuriami anglimis ar malkomis maždaug per pusvalandį. Maistas kepa itin aukštoje temperatūroje, kaitroje, tad visuomet gardžiuositės skaniausiais patiekalais, kurie išsiskirs aromatingu dūmo kvapu. Sužavėtas liks kiekvienas! Tiesa, su šiomis kepsninėmis yra sunkiau kontroliuoti temperatūrą, tad kepdami maistą turėtumėte būti netoliese ir prižiūrėti grilinimo procesą.
Visuomet svarbu iš anksto pasirūpinti kuru: jei pritrūksite, šventė bus sugadinta. Tad keletas malkų, kokoso anglies briketų, medžio anglių ar presuotų briketų maišelių, paslėptų sandėliuke, dar niekam nepakenkė!
Ar atviri griliai reikalauja specialios priežiūros? Atsakymas būtų ne. Pagrindinė priežiūra – tai pelenų valymas. Taip pat verta žinoti, jog atviri griliai nelabai tinka stambesniems kepsniams kepti. Kepamas maistas turėtų būti supjaustytas smulkiau, pavyzdžiui, puikiai iškeps daržovių ar mėsos vėrinukai, suvarstyti ant iešmų, dešrelės ar jautienos maltinis burgeriui. Kitas aspektas – rūkinimas. Jei esate rūkytos žuvies ar mėsos gerbėjas, atviri griliai ne jums – jie netinka rūkinti maistą, tam reikėtų įsigyti uždarą grilį su dangčiu.