Filtrai
Gamintojai
- ABAS
- Augoust
- Brod & Taylor
- BROIL KING
- Chefs Soul
- COBB
- Feelspot
- FEU DU JARDIN
- Kamado Joe
- Kiti
- Knister
- Kyocera
- Louisiana Grills
- MARSHALL
- Masterbuilt
- MEATER
- NAPOLEON
- OLEIO
- Peetz Räucherofen
- PETROMAX
- PIT BOSS
- PROFLAME
- SANTOS
- Satake
- Smokey Olive Wood
- STEVEN RAICHLEN
- STYLE DE VIE
- Teakhaus
- THUROS
- TRAEGER
- Veito
- Vokyr
- WEBER
- Wismer
- YAXELL
- ZYLE
Grilių ir rūkyklų įkūrimas
Grilių priežiūra
Grilių tipai
- Angliniai griliai
- Atviri griliai
- Dujiniai griliai
- Elektriniai griliai
- Granuliniai griliai
- Kamado griliai
- Lauko kepsninės židiniai
- Rūkyklos
- Turistiniai griliai
Maisto gaminimas ir kepimas
- Arbatiniai ir termosai
- Indai
- Indai iš ketaus
- Kepimas ant grotelių
- Marinavimas ir glazūravimas
- Picai
- Termometrai
- Įrankiai
Maisto ruošimas ir pateikimas
Papildoma grilių komplektacija
Pristatome novatorišką termometrą, kuris yra ne tik išmanus, bet ir bevielis. Toks jis - pirmasis pasaulyje! Su šiuo patentuotu Bluetooth / WiFi termometru galėsite matyti ir patiekalo, ir grilio vidaus temperatūrą, o kepant nereikės į šoną nustumti lyg tyčia vis užkliūnančių laidų ar termometro stotelės. Modernus dizainas, nepriekaištinga kokybė, naujausios technologijos ir garantuotai geras rezultatas - visa tai garantuoja MEATER.
Nors dujiniu NAPOLEON PHANTOM Travelq PRO 285X griliumi galite kepti ir balkonuose ar terasose, tačiau visi jo privalumai labiausiai išryškėja kelionėse ir trumpose išvykose. Grilio konstrukcija ir detalės kruopščiai apgalvotos tam, kad laiką gamtoje, sodyboje, žvejyboje ar medžioklėje leistumėte patogiai ir labai skaniai.
Trijų degiklių WEBER Spirit E-325S dujinis grilis - iš 2021 m. pasaulinio grilių brando WEBER kolekcijos. Tai grilis, kuriame galėsite paruošti įvairiausius patiekalus tiesioginėje ar netiesioginėje kaitroje, parūkyti ir išsikepti steikus pasinaudodami specialiai tam skirtu papildomu 4-tuoju degikliu.
Atnaujinto dizaino ir padidinto galingumo dujinis grilis Napoleon Rogue 425SBPK-1 su 3 nerūdijančio plieno degikliais ir 1 šonine virykle, nulenkiamais stalviršiais, „Jetfire“ uždegimo sistema bei kepimo plokštelių sistema, užtikrinančia tolygų temperatūros paskirstymą.
Tai kompaktiškas, modernus ir mielas nešiojamas grilis, kuris leis valgį kepti, rūkyti ar virti padėjus ant bet kokio paviršiaus (net ir sausos žolės, medinio stalo), bet kuriuo metu laiku. Taip pat galėsite kepti visiškai viską, pradedant folijoje įvyniotas bulves, baigiant visa višta!
Master-Touch GBS - chaki anglinis grilis su Ø 57 cm GBS nerūdijančio plieno grotelėmis! Dar daugiau privalumų ir subalansuota kaina! kepsninės korpusas ir dangtis padengti karščiui atsparia porceliano emale patogi pelenų valymo sistema su uždaru pelenų indu tikslus karščio reguliavimas su apatinėmis ir viršutinėmis sklendėmis dangtyje įmontuotas termometras nerūdyjančio plieno Ø 57 cm kepimo grotelės su GBS sistema įvairiems atskirai įsigyjamiems WEBER GBS indams ir kepimo priedams storos plieninės anglių grotelės su anglių ardeliais patogūs dideli ratukai transportavimui Specifikacijos Gamintojas: Weber-stephen nordic Kilmės šalis: JAV Kuras - anglis 5,5 mm storio nerūdyjančio plieno, Ø 54,5 cm skersmens kepimo grotelės su GBS sistema įvairiems atskirai įsigyjamiems WEBER GBS indams ir kepimo priedams Garantijos WEBER angliniams griliams suteikiama limituota 10 metų garantija.10 metų garantija suteikiama neprarūdijančiam ir ...
GRILIAI IR AKSESUARAI
Griliai atstovauja tikram barbekiu renesansui! Vis labiau populiarėjanti barbekiu kultūra leidžia pažinti įvairių skonių, valgių, patiekalų, grilintų kepsninėje. Aukštos kokybės griliai suteiks ne tik didžiulį malonumą ragaujant, bet ir gaminant ar rūkinant. Griliai gali būti įvairių tipų, dydžių, dizainų. Vienos kūrenamos malkomis, anglimis, briketais, kitų kuras – gamtinės ar suskystintos dujos bei elektra. Vienos sveria vos keletą kilogramų, yra nešiojamos, kitos tampa neatsiejama lauko virtuvės dalimi.
Tokia įvairovė atsirado paskatinta klientų norų ir poreikių. Kokie jie? Tiems, kurie vertina tikrą dūmo aromatą ir nevengia susitepti rankų grilį įkuriant, labiausiai tinka angliniai griliai. Tai griliai, kūrenami presuotais briketais, kokoso anglies briketais ar medžio anglimis. Juos įkurti trunka apie 30 minučių, tačiau lėtesnis įkūrimo ir kepimo procesas kai kuriems entuziastams išties suteikia daugiau malonumo – tai tam tikra atsipalaidavimo forma.
Jei mėgstate keliauti, laiką leisti gamtoje, medžioklėje, žvejyboje ar sodyboje – turistiniai griliai yra geriausias pasirinkimas. Jie yra lengvi, kompaktiški, neužima daug vietos, tačiau akimirksniu pamaitins visą šeimą ar net draugų kompaniją! Jei valgys vos keli asmenys, kepkite kepsnį ar žuvį, jei norite pamaitinti kompaniją – kepkite stambų kiaulienos sprandinės gabalą, šonuose pamėtykite bulvių – valgis aukštoje temperatūroje iškeps tikrai ne prasčiau, o svarbiausia – visi bus pamaitinti!
Gyvenantiems mieste rekomenduojame elektrinius grilius. Tai dažniausiai nedideli griliai, kurie puikiai tiks balkone, terasoje ar namų virtuvėje, jei turite tikrai gerą gartraukį! Šios kepsninės įkaista vos per penkias minutes, o grilinant nereikia naudoti jokių papildomų riebalų: maistas bus ne tik sveikesnis, bet ir greitai, operatyviai patiektas!
Dujiniai griliai, kaip ir elektriniai, įkaista per kelias minutes. Taip pat palaiko pastovią kepimo temperatūrą: valgis keps tolygiai, nepraras sulčių. Dažnai šie griliai būna turistiniai: viskas, kuo reikia pasirūpinti, tai dujų balionas bei kokybiškas gaminys ir išvyka į gamtą bus sėkminga! Kai valgiui norite suteikti specifinį dūmo aromatą, naudokite ugnies žoleles, medžio kaladėles ar cilindrą, kurį vertėtų užpildyti medžio drožlėmis ir kitais aromato suteikiančiais priedais. Jei norisi karštai ar šaltai rūkytos žuvies, mėsos, karštam rūkymui galima naudoti tą patį cilindrą, šaltam – dūmų generatorių. Svarbiausia, kad rūkant žuvį ar mėsą dujiniai griliai turėtų dangčius.
Jei norite ne tik kepti ar rūkinti, bet ir preciziškai parinkti temperatūrą, apkepti traškią plutelę ar grilį naudoti kaip orkaitę – kamado griliai yra sprendimas. Šie griliai garsėja funkcionalumu, sandarumu ir meistriškai iškeptais valgiais! Jei lauko virtuvė yra neišsipildžiusi svajonė – rekomenduojame įmontuojamas kepsnines. Jei norisi papuošti sodą ar didžiulį kiemą – atviros kepsninės, ugniavietės yra išeitis. Jos sukurs jaukią atmosferą: galėsite mėgautis laužo šiluma, ugnies spragsėjimu, grynu oru bei gardžiais patiekalais!
Verslui labiausiai tinka griliai priekabos. Tai didžiuliai griliai, kuriose galima tiek kepti, tiek rūkyti didžiulius maisto kiekius. Dažniausiai priekabas pamatysite įvairiuose renginiuose, muzikos festivaliuose, miestų šventėse, privačiuose verslo renginiuose – ten, kur renkasi nemaži būriai žmonių.