Filtrai

Gamintojai

Grilių tipai

Peetz Räucherofen rūkykla su nerūdijančio plieno durelėmis ir dvigubo korpuso šoninėmis sienomis.

Prekės kodas: 630095EKM
429.00 €

Peetz Räucherofen rūkykla su nerūdijančio plieno durelėmis ir dvigubo korpuso šoninėmis sienomis.

Prekės kodas: 520095
329.00 €

Universali Peetz Räucherofen rūkykla su nerūdijančio plieno durelėmis ir dvigubo korpuso šoninėmis sienomis.

Prekės kodas: 770095
459.00 €

Novatoriška Masterbuilt skaitmeninė-elektrinė rūkykla puikiai tiks tieks profesionalui tiek ir pradedančiajam. Nustatykite laiką ir norimą temperatūrą skydelyje ir eksperimentuokite su skoniais bei kvapais naudodami unikalią šoninę medžio drožlių pakrovimo sistemą - suberkite medžio drožles neatidarę durelių.

Prekės kodas: MB20075917
329.00 €

The Big Easy rūkykla, skrudintuvas ir grilis skiriasi nuo visų kitų dujinių grilių tuo, kad naudoja “Tru infrared” technologiją, kuri sutaupo iki 50% daugiau dujų, nei kitos kepsninės.

Prekės kodas: 140678
299.00 €

 Patobulintas 2022 metų 200L rūkyklos modelis! Rūkykla gaminama su ratukais, kurie važiuoja tiek per trinkeles, tiek ir per žolę. Tvirtos rankenos pagalba rūkyklą nesunkiai paversite. Ši naujovė tikrai patiks tiems, kurie po rūkymo rūkyklą mėgsta pastatyti į kitą vietą - į sandėliuką ar garažą.

Prekės kodas: ruk200l
699.00 €

Su šia rūkykla bus paprasta mėgautis tiek rūkinimo procesu, tiek nuostabiais gaminiais! Vienu metu patieksite gardžių rūkintų valgių netgi 4–6 asmenims.

Prekės kodas: 721004
499.00 €

Rūkyklos

Rūkyklos pravers rūkytos žuvies ar mėsos mėgėjams, kurie savaitgalius leidžia pirtyje, gamtoje, sodyboje, medžioklėje ar žvejyboje. Šviežia, karšto ar šalto rūkymo skumbrė, karšis, plekšnė, lašiša, vištiena ar aviena bus nepamainomas valgis šeimos ar draugų rate – pirštus apsilaižys kiekvienas!

Rūkyklos įkūrimas trunka apie pusvalandį, tačiau be jokios abejonės – nepriekaištingas dūmo aromatas ir maisto skonis atperka visas pastangas. Tiesa, kai norisi įvairesnio, grilinto maisto, rūkyklą galite naudoti ir kaip įprastą kepsninę. Taip pat verta žinoti, kad rūkant ar kepant maistą kontroliuoti temperatūrą yra sudėtingiau, tad kepimo / rūkymo procesą derėtų prižiūrėti.

Bene dažniausiai girdimas profesionalų patarimas – pasirūpinti kuro atsargomis. Jei esate suplanavę ne tik maistą rūkyti, bet ir kepti – įsigykite kelis maišus anglių, medžio drožlių, presuotų ar įprastų briketų. Atsarga gėdos nedaro!

Rūkyklos reikalauja bent minimalios priežiūros. Dažniausiai reikia valyti pelenus, tačiau taip pat tenka šveisti groteles ir patį korpusą – priklauso nuo to, kiek dažnai rūkyklos yra naudojamos.