Filtrai
Gamintojai
Grilių tipai
Novatoriška Masterbuilt skaitmeninė-elektrinė rūkykla puikiai tiks tieks profesionalui tiek ir pradedančiajam. Nustatykite laiką ir norimą temperatūrą skydelyje ir eksperimentuokite su skoniais bei kvapais naudodami unikalią šoninę medžio drožlių pakrovimo sistemą - suberkite medžio drožles neatidarę durelių.
Patobulintas 2022 metų 200L rūkyklos modelis! Rūkykla gaminama su ratukais, kurie važiuoja tiek per trinkeles, tiek ir per žolę. Tvirtos rankenos pagalba rūkyklą nesunkiai paversite. Ši naujovė tikrai patiks tiems, kurie po rūkymo rūkyklą mėgsta pastatyti į kitą vietą - į sandėliuką ar garažą.
Rūkyklos
Rūkyklos pravers rūkytos žuvies ar mėsos mėgėjams, kurie savaitgalius leidžia pirtyje, gamtoje, sodyboje, medžioklėje ar žvejyboje. Šviežia, karšto ar šalto rūkymo skumbrė, karšis, plekšnė, lašiša, vištiena ar aviena bus nepamainomas valgis šeimos ar draugų rate – pirštus apsilaižys kiekvienas!
Rūkyklos įkūrimas trunka apie pusvalandį, tačiau be jokios abejonės – nepriekaištingas dūmo aromatas ir maisto skonis atperka visas pastangas. Tiesa, kai norisi įvairesnio, grilinto maisto, rūkyklą galite naudoti ir kaip įprastą kepsninę. Taip pat verta žinoti, kad rūkant ar kepant maistą kontroliuoti temperatūrą yra sudėtingiau, tad kepimo / rūkymo procesą derėtų prižiūrėti.
Bene dažniausiai girdimas profesionalų patarimas – pasirūpinti kuro atsargomis. Jei esate suplanavę ne tik maistą rūkyti, bet ir kepti – įsigykite kelis maišus anglių, medžio drožlių, presuotų ar įprastų briketų. Atsarga gėdos nedaro!
Rūkyklos reikalauja bent minimalios priežiūros. Dažniausiai reikia valyti pelenus, tačiau taip pat tenka šveisti groteles ir patį korpusą – priklauso nuo to, kiek dažnai rūkyklos yra naudojamos.