Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Rūkyta vištienos krūtinėlė pagal Smokey Olive Wood

Rūkyta vištienos krūtinėlė pagal Smokey Olive Wood

Mūsų svečias Stephane Pover, Smokey Olive Wood įkūrėjas, rūkymo pamokos metu paruošė šį nesudėtingą, tačiau visus savo išvaizda ir skoniu nustebinusį patiekalą.

Reikalingi priedai:

Ingredientai:

  • 2 vištienos krūtinėlės
  • 50 ml alyvuogių aliejaus
  • 2 skiltelių česnako
  • Jūsų mėgstamų prieskonių vištienai. Pasirinkome EldurApi prieskonius vištienai
  • druskos
  • 5 rūšių pipirų

Gamyba:

  1. Apelsinmedžio drožles pamerkite į alų. Mirkyti reikia bent 20 minučių. Jeigu turėsite daugiau laiko - galite ir ilgiau (esminio skirtumo nebus).
  2. Nulupkite ir susmulkinkite česnakus, juos užpilkite alyvuogių aliejumi
  3. Vištienos krūtinėles nuplaukite su vandeniu ir sausai nuvalykite su virtuviniu popieriumi.
  4. Vištienos krūtinėles patepkite česnakiniu alyvuogių aliejumi, pabarstykite prieskoniais. Rekomenduojame naudoti silikoninį šepetėlį - bus daug patogiau.
  5. Lentelę patepkite česnakiniu alyvuogių aliejumi, ant jos sudėliokite krūtinėles.
  6. Tiesiai ant anglių užberkite drožles ir į grilį įdėkite lentelę su vištiena. Kepkite netiesioginėje kaitroje, 130-160 laipsnių temperatūroje.

Skanaus!

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į PATARIMAI

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.