Filtrai
Gamintojai
- ABAS
- Augoust
- Brod & Taylor
- BROIL KING
- Char-Broil
- Chefs Soul
- COBB
- Epic Spice
- Feelspot
- FEU DU JARDIN
- FIRE UP
- Firestar
- FRANTOIO GALIOTO
- Griliai.lt
- Kamado Joe
- Kampot Pepper
- Kiti
- Kleen Purgatis
- Knister
- Kyocera
- LOOFTLIGHTER
- Louisiana Grills
- MARSHALL
- Masterbuilt
- MEATER
- NAPOLEON
- Nevartyk
- OLEIO
- Peetz Räucherofen
- PETROMAX
- PIT BOSS
- PROFLAME
- Rock 'N' Rubs
- SANTOS
- Satake
- SCHWARZBERG
- Smokey Olive Wood
- STEVEN RAICHLEN
- STYLE DE VIE
- Teakhaus
- THE SAUCE
- THUROS
- TRAEGER
- Veito
- Vokyr
- WEBER
- Wismer
- YAXELL
- ZYLE
Grilių ir rūkyklų įkūrimas
Grilių priežiūra
Grilių tipai
- Angliniai griliai
- Atviri griliai
- Dujiniai griliai
- Elektriniai griliai
- Granuliniai griliai
- Kamado griliai
- Lauko kepsninės židiniai
- Rūkyklos
- Turistiniai griliai
- Įmontuojami griliai
Maisto gaminimas ir kepimas
- Arbatiniai ir termosai
- Indai
- Indai iš ketaus
- Kepimas ant grotelių
- Marinavimas ir glazūravimas
- Picai
- Termometrai
- Įrankiai
Maisto ruošimas ir pateikimas
- Aliejai
- Apranga
- Marinavimas ir glazūravimas
- Padažai
- Pagardai
- Pjaustymas ir smulkinimas
- Prieskoniai ir malūnėliai
- Receptų knygos
Papildoma grilių komplektacija
Fermentuoti Kampoto pipirai su Fleur de Sel druska yra šviežiai sūdyti ir fermentuoti pipirai tame pačiame regione išgaunamos Kampot Fleur de Sel druskos kristaluose. Jie turi sodrų ir švelniai aštrų skonį bei ryškų aromatą su čiobrelių, eukalipto ir mėtų natomis, kuris atsiskleidžia juos kramtant. Šie pipirų grūdeliai nuostabiai papildo mėsos ir žuvies patiekalus, sūrius, sriubas, paštetus, omletus, makaronus, salotas ir padažus, puikiai tinka kaip atskiras užkandis ir netgi skrebučiuose su uogiene ar šokoladu. Šios rūšies pipirų nemalti!
Šviežiai sūdyti Kampoto pipirai grūdeliais - tai yra žalieji pipirai jūros druskos sūryme. Žaliųjų pipirų skonis - gaivus ir aštrus, ne toks intensyvus, kaip juodųjų pipirų, pasižymintis ilgai išliekančiu žolelių poskoniu. Šie pipirai turi gaivų, žolę primenantį aromatą. Žalieji pipirai gaunami iš subrendusių, bet iki galo dar nesunokusių uogų, surinktos tokios uogos užpilamos sūrymu. Tuo būdu jos konservuojamos ir uždarius vakuuminėje pakuotėje išlieka maksimaliai šviežios ir kvapnios. Šie pipirai dera su užkandžiais prie vyno, bei ragaujant įvairaus tipo sūrius. Padažas su žaliaisiais pipirais, t.y. pipirų grūdelių padažas, yra puikus būdas susipažinti su šių pipirų skoniu. Šios rūšies pipirų nemalti!