Filtrai

Gamintojai

Maisto ruošimas ir pateikimas

Jūros druskos kristalai (Fleur de Sel) tai yra Kampoto provincijoje Kambodžoje išgaunama jūros druska. Ši jūros druska gaunama išgarinant jūros van...

Prekės kodas: KampFleurdeSel
8.00 €

Fermentuoti Kampoto pipirai su Fleur de Sel druska yra šviežiai sūdyti ir fermentuoti pipirai tame pačiame regione išgaunamos Kampot Fleur de Sel druskos kristaluose. Jie turi sodrų ir švelniai aštrų skonį bei ryškų aromatą su čiobrelių, eukalipto ir mėtų natomis, kuris atsiskleidžia juos kramtant. Šie pipirų grūdeliai nuostabiai papildo mėsos ir žuvies patiekalus, sūrius, sriubas, paštetus, omletus, makaronus, salotas ir padažus, puikiai tinka kaip atskiras užkandis ir netgi skrebučiuose su uogiene ar šokoladu. Šios rūšies pipirų nemalti!

Prekės kodas: G23-C-046-001
8.00 €

Kampoto raudonieji pipirai sujungia aštrumą ir švelnų pikantišką aromatą su medaus ir vaisių natomis. Sumalkite juos ant mėsos, desertų, alkoholio, tai suteiks intensyvumo patiekalui.

Prekės kodas: R22-C-046-001
8.00 €

Kampoto juodieji pipirai turi sodrų aštrų skonį ir įmantrų aromatą su čiobrelių, eukalipto ir mėtų natomis. Sumalkite juos ant visų rūšių mėsos patiekalų, sūrių, sriubų, salotų, taip pat keptos žuvies.

Prekės kodas: B21-C-046-004
7.00 €

Šviežiai sūdyti Kampoto pipirai grūdeliais - tai yra žalieji pipirai jūros druskos sūryme. Žaliųjų pipirų skonis - gaivus ir aštrus, ne toks intensyvus, kaip juodųjų pipirų, pasižymintis ilgai išliekančiu žolelių poskoniu. Šie pipirai turi gaivų, žolę primenantį aromatą. Žalieji pipirai gaunami iš subrendusių, bet iki galo dar nesunokusių uogų, surinktos tokios uogos užpilamos sūrymu. Tuo būdu jos konservuojamos ir uždarius vakuuminėje pakuotėje išlieka maksimaliai šviežios ir kvapnios. Šie pipirai dera su užkandžiais prie vyno, bei ragaujant įvairaus tipo sūrius. Padažas su žaliaisiais pipirais, t.y. pipirų grūdelių padažas, yra puikus būdas susipažinti su šių pipirų skoniu. Šios rūšies pipirų nemalti!

Prekės kodas: G23-C-046-001-ž
9.00 €

Kampoto raudonieji pipirai sujungia aštrumą ir švelnų pikantišką aromatą su medaus ir vaisių natomis. Sumalkite juos ant mėsos, desertų, alkoholio, tai suteiks intensyvumo patiekalui.

Prekės kodas: W22-C-046-001
9.00 €

Kampot Pepper

Kampoto pipirų pavadinimas kilo iš pietų Kambodžos provincijos. Pagrindiniai šių pipirų auginimo ir gamybos įrengimai driekiasi Kampoto provincijoje bei šalia esančioje Kep provincijos teritorijoje Dâmrei kalnų papėdėje, kur šiltas drėgnas klimatas, geografinė aukštuma, jūros artumas ir kvarcu turtingas dirvožemis sukuria tobulas ūkininkavimo sąlygas. Pipirų vijokliai Piper Nigrum tiesiog klesti šioje aplinkoje, kas ir suteikia prieskoniams ypatingą skonį ir aromatą. Visų Kampoto pipirų rūšių šaltinis yra tropinių pipirų vijoklinis krūmas Piper Nigrum iš pipirinių šeimos.