Filtrai
Gamintojai
Grilių tipai
Papildoma grilių komplektacija
Viena laukiamiausių šių metų naujiena iš pasaulinio grilių giganto - itin patogus, sulankstomas, kompaktiškas dujinis grilis WEBER TRAVELER. Sulankstytas jis užima ne ką daugiau vietos nei plonas lagaminas. Sutalpinsite ir į siaurą plotą balkone, kieme ar netgi lengvai įsidėsite į mašinos bagažinę.
Tai kompaktiškas, modernus ir mielas nešiojamas grilis, kuris leis valgį kepti, rūkyti ar virti padėjus ant bet kokio paviršiaus (net ir sausos žolės, medinio stalo), bet kuriuo metu laiku. Taip pat galėsite kepti visiškai viską, pradedant folijoje įvyniotas bulves, baigiant visa višta!
Su PIT BOSS Sportsman 3 dujiniu griliu maistą galite kepti nesvarbu kur bebūtumėte! Grilis turintis tris nerūdijančio plieno dujų degiklius ir įspūdingą 3066 cm2 porceliano emaliu dengtą ketaus kepimo paviršių, leis skaniai paruošti maistą savo šeimai ir draugams savo kieme ar keliaujant.
Nors dujiniu NAPOLEON PHANTOM Travelq PRO 285X griliumi galite kepti ir balkonuose ar terasose, tačiau visi jo privalumai labiausiai išryškėja kelionėse ir trumpose išvykose. Grilio konstrukcija ir detalės kruopščiai apgalvotos tam, kad laiką gamtoje, sodyboje, žvejyboje ar medžioklėje leistumėte patogiai ir labai skaniai.
Turistiniai griliai
Turistiniai griliai – geriausi užkietėjusių keliautojų, gamtos mylėtojų, žvejų, medžiotojų draugai. Turistiniai griliai praverčia bet kada ir bet kokiu metų laiku. Žvejai grilina žvarbiomis žiemomis, medžiotojai – lietui lyjant, keliautojai – sustoję pakelėje ar prie jūros kranto. Jei gyvenate mieste ir be grilinto maisto negalite žengti nė žingsnio, kepkite kad ir balkone! O jei turite gerą gartraukį – jums atsiveria visi keliai kepti namų virtuvėje. Tai išbandė tikrai ne vienas grilinimo kultūros entuziastas.
Turistiniai griliai yra vienas iš ekonomiškiausių sprendimų, naudojantis nedaug kuro. Šios kepsninės gali būti anglinės, elektrinės ar dujinės – kuro rūšį renkatės jūs, tačiau kad ir kokį sprendimą priimtumėte, nepasigailėsite. Elektriniai ir dujiniai turistiniai griliai įkaista per 5–10 minučių, angliniai – per pusvalandį, tačiau visų rezultatas – aromatingas ir gardus valgis. Tiesa, angliniai griliai maistui suteikia natūralų dūmo kvapą, o elektriniai ar dujiniai – šiek tiek pasistengus. Naudokite medžio kaladėles, ugnies žoleles ar cilindrą, kurį būtina užpildyti aromatinėmis medžio drožlėmis ar granulėmis, ir kepamas maistas įgaus nuostabų kvapą.
Visi turistiniai griliai yra lengvi, nešiojami, juos patogu vežiotis. Paprastai kompaktiški griliai turi nedidelį kepimo paviršių, tad, pavyzdžiui, kepant kepsnius, pavalgys tik nedidelė šeimyna. Jei norite pamaitinti draugų būrį, kepkite stambų sprandinės gabalą ar visą vištą, o šonuose pamėtykite folijoje įvyniotų paprieskoniuotų bulvių – valgis aukštoje dūmo aromato temperatūroje iškeps tikrai ne prasčiau nei ant laužo, o svarbiausia – neliks nei vieno alkano!