Kalėdinės dovanos perkant bet kurį grilį!

Kalėdinės dovanos perkant bet kurį grilį!

Užtikrintai gerai grilinimo pradžiai kiekvienam, perkančiam kepsninę - puikios praktiškos dovanos, kurių vertė - net 46 eur! Parinkome tokias dovanas, su kuriomis gražiausios metų šventės būna ne tik smagios, bet ir užtikrintai skanios!

Nesvarbu, kurį grilį išsirinksite (anglinį, dujinį, elektrinį, nešiojamą), dovanų įteiksime arba kartu su užsakyta kepsnine atsiųsime ir neabejotinai praktišką rinkinį. Jis pravers pradedančiajam, ir patyrusiam grilininkui ar netgi dažniausiai besisukiojančiam namų virtuvėje.

Į rinkinį sudėjome profesionalių šefų kruopščiai kurtus, Horeca sektoriui skirtus 3 KNORR Natural prieskonių mišinius. Jie - 100% natūralūs, be jokių E, konservantų, stabilizatorių, dažiklių. Druskos kiekis - ypač saikingas, kas retai pasitaiko prieskonių mišiniuose. 

Dovanų gausite šiuos puikiai subalansuotus prieskonius - iš viso beveik 1 kg!: 

Be to, jus pradžiugins ir skaidrūs OLEIO ROYAL druskos bei pipirų malūnėliai. 22 cm aukščio, permatomi, su patvariu keraminiu malimo mechanizmu jie ne tik gražūs, bet ir patogūs bei ilgaamžiai: malimo stambumą galėsite reguliuoti, o išnaudoję druską ar pipirus malūnėlius galėsite papildyti patys.

Druskos malūnėlis užpildytas rupia druska, o pipirų - 4 rūšių pipirais (juodaisiais, baltaisiais, žaliaisiais ir rožiniais) iš Indijos, Brazilijos bei Kinijos. 

Dovanas įteiksime visiems, iki šių metų gruodžio 25 d. perkantiems bet kurį grilį, rūkyklą ar ugniavietę iš fizinės parduotuvės Žemaičių pl.37, Kaunas arba užsisakiusiems iki šios datos internetinėje parduotuvėje www.griliai.lt