KATAI - tituluočiausias peilis mūsų kolekcijoje!

KATAI - tituluočiausias peilis mūsų kolekcijoje!

Džiaugiamės kartu su Style de Vie Authentique! Jų pasididžiavimas - šefo peilis iš KATAI Forged kolekcijos 2020 metais gavo prestižinį, visam pasaulyje pripažįstamą RED DOT apdovanojimą! Komisija buvo sužavėta unikaliu dizainu, estetika ir negailėjo liaupsių peilio funkcionalumui.

RED DOT - tai jau daugiau nei 65 metus vykstantys kasmetiniai rinkimai, suteikiantys galimybę dizaineriams ir gamintojams būti įvertintiems tarptautiniu mąstu. Šiais metais, kaip ir kasmet, rinkimuose buvo pateikta daugiau kaip 6'500 prekių iš daugiau nei 60 šalių! 

Tarptautinė komisija, sudaryta iš kompetetingų skirtingų disciplinų ekspertų, kasmet vertina gaminius keliasdešimtyje kategorijų. Vertinimas užtrunka keletą dienų. Jo metu, renkant geriausius, atsižvelgiama ne tik į estetinį gaminio vaizdą, pakuotę, kūrybiškumą, bet ir į praktinę pusę: gaminiui parenkamą medžiagą, meistrystę, paviršiaus struktūrą, ergonomiją, funkcionalumą.

Ne be priežasties komisija nusprendė, kad KATAI šefo peilis maisto ruošimo įrangos / įrankio kategorijoje - pats geriausias: rankų darbo, pagamintas iš japoniško VG10 plieno, 60 Rockwell kietumo, pasižymintis išskirtinai stilingomis ir apgalvotomis formomis.

Supakuotas į medinę dėžutę jis - ideali dovana. Unikalus peilio ašmenų ir rankenos raštas bei neįtikėtinas aštrumas - būtent tai, kuo džiaugsis ne tik mėgėjas, bet ir profesionalus šefas.