„Outdoor“ paroda: griliai, valgis, asortimento naujienos

„Outdoor“ paroda: griliai, valgis, asortimento naujienos

Spalio 11–13 d. „Litexpo“ parodų ir kongresų centre vykusioje parodoje „Outdoor“ mes – Griliai.lt ir „Lietuvos grilio ir barbekiu asociacija“ – pristatėme mūsų produkciją bei naujienas, o svečius bei dalyvius vaišinome gardžiais ant anglinio, dujinio bei elektrinio grilio keptais valgiais.

Mūsų stendas nuo kitų neabejotinai skyrėsi ir viliojo grilio patiekalų aromatais. Savaitgalį ir kontaktų vakaro metu visus 70 dalyvių vaišinome gardžiais, „Lietuvos grilio ir barbekiu asociacijos“ šefų ruoštais patiekalais: anties krūtinėle, žvėriena, kiaulienos šašlykais, ant COBB grilio kepta antimi bei daržovių vėrinukais. Dėkojame „Baltic Master“ – be jų kontaktų vakaras nebūtų įvykęs.

Džiaugiamės, jog svečiai liko sužavėti patiekalų skoniu – maisto neliko per gerą pusvalandį. Tai mums didžiausias įvertinimas! Neabejojame, jog visi patiekalai akimirksniu buvo suvalgyti tiek dėl patyrusių šefų darbo, tiek dėl puikios ir kokybiškos mūsų rėmėjų produkcijos. Kokybiška kiauliena atkeliavo iš „Kunionių rūkyklėlės“, gardi „KitchenMe“ ir „Lapino puota“ jautiena bei antiena – iš „Baltic Larus“ bei puikaus skonio kiaulienos šašlykai – iš „Samsonas“.

 

Taip pat parodos lankytojai turėjo galimybę susipažinti su prabangiu dujiniu griliu „Napoleon Prestige Pro 500“, nešiojamu angliniu „Cobb“ griliu, sužinoti daug vertingos informacijos apie griliavimą, atrasti ir įsigyti dar neišbandytų priedų ir aksesuarų.

Šiais metais savo asortimentą papildėme prieš porą dienų pas mus atkeliavusia naujiena, kurią pristatėme parodoje – tai „Damasko“ japoniško plieno peiliai. Prabangūs, ergonomiški ir net 67 sluoksnius turintys peiliai nustebino net ir puikiai apie peilius išmanančius parodos lankytojus ne tik savo kokybe, tačiau ir patrauklia kaina. Parodoje pristatėme ir naująsias magnetines lenteles peiliams laikyti. Peiliai ir lentelės netrukus papildys mūsų internetinės parduotuvės asortimentą!

Dėkojame visiems kartu buvusiems. Iki kitų kartų!