📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Asortimento naujiena: japoniško plieno peiliai

Asortimento naujiena: japoniško plieno peiliai

Pirmieji Lietuvoje pristatome kelis, mūsų rinkoje dar negirdėtus prekės ženklus, kurie išties turi ką pasiūlyti profesionaliems šefams, medžiotojams ir grilio patiekalų entuziastams. Tai vienas už kitą geresni, iš japoniško plieno pagaminti virtuviniai peiliai, jų rinkiniai, magnetiniai peilių laikikliai bei serviravimo lentelės.

Pirmasis gamintojas – „Oleio“ yra Vokietijoje puikiai žinoma, jau daugiau nei dešimtmetį virtuvės įrankių srityje besispecializuojanti įmonė. „Oleio“ misija – kurti kasdienai reikalingus virtuvės priedus, aksesuarus, kurie išties prisidėtų prie geresnio ir patogesnio gyvenimo kūrimo.

Mūsų asortimente po „Oleio“ gamintoju slepiasi kelios peilių linijos – „Zayiko“ ir „Wakoli“. Šie peiliai yra pagaminti iš 67 sluoksnių japoniško Damasko plieno, pasižymi aštriais ašmenimis. Kiekvienas peilis turi tolygiai į ašmenis plonėjančią geležtę – pjaustant nėra jaučiamas pasipriešinimas. Taip pat akį traukia unikalūs geležčių raštai, prabangios medinės rankenos bei bendras peilių dizainas.

Kitas, olandų gamintojas – „Style de Vie Authentique“ išsiskiria tradicinės olandiškos kalvininkystės įkvėptais, rankų darbo „Forged“ linijos peiliais. Patikiname, unikalus dizainas – nėra viskas. Kiekvienas peilis yra autentiškas, pagamintas iš japoniško plieno. Medinės ergonomiškos rankenos, 2 mm storio geležtės, kieti ašmenys sukurs geriausią maisto gaminimo patirtį!

Visi „Style de Vie Authentique“ peiliai turi specialias, jiems sukurtas prabangias medines dėžutes, o „VG10 Forged“ linijos peiliai – ir odinius dėklus. Neabejojame – tai būtų puiki dovana ne tik sau.

Taip pat mūsų asortimentą papildė įvairių spalvų ir dizainų magnetiniai peilių laikikliai, iš natūralaus akacijos medžio pagamintos serviravimo lentelės ir deimantinis galąstuvas.

Plačiau apie „Oleio“ virtuvės įrankius ir priedus.

Plačiau apie „Style de Vie Authentique“ virtuvės įrankius ir priedus.

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.