TRAEGER granulinių grilių pristatymas / Demo diena

TRAEGER granulinių grilių pristatymas / Demo diena

Lietuvoje granuliniai griliai dar naujiena, tad kviečiame į DEMO DIENĄ, kurios metu galėsite ne tik apžiūrėti, bet ir išgirsti bei pamatyti kaip veikia šie, patys naujausi ir pažangiausi pasaulio griliai!

Traeger granuliniai griliai iš JAV

Granuliniai griliai įvardinami kaip barbekiu pasaulio ateitis. Būtent šio tipo kepsninių rinkos dalis auga sparčiausiai. Ir ne veltui: jie automatizuoti, paprasti valdyti, reikalauja minimalios priežiūros ir jūsų laiko. Ir netgi valdomi mobiliuoju telefonu būnant toli nuo namų!

Patiekalai, kepti ant šio tipo grilių visuomet gardūs ir tobulai iškepti: griliuose temperatūra palaikoma automatiškai, yra integruoti maisto termometrai, o dūmas - natūralus. Juk jis išgaunamas degant granulėms - t.y. susmulkintam ir supresuotam medžiui. Nebereikia rūpintis drožlių ar kaladėlių įdėjimu: juk degant medžiui sklinda barbekiu mėgėjų taip vertinamas dūmas.

Traeger granulinis grilis kepsninė

TRAEGER - šio granulinių grilių išradėjas. Nuo pat pirmos dienos prieš 35 metus ši JAV kompanija stengėsi barbekiu mėgėjams pasiūlyti naujausius sprendimus, diegti naujoves ir užtikrinti kuo didžiausią malonumą, be jokio vargo ruošiant maistą kepsninėse. 

Traeger griliai granuliniai

Šiuo metu TRAEGER - viena iš TOP3 grilio kompanijų pasaulyje. Džiaugiamės, kad mes, Griliai.lt, po ilgų derybų tapome TRAEGER Platinum atstovais! Mūsų parduotuvėje galite rasti didžiausią šios kompanijos ekspoziciją ir plačiausią asortimentą Lietuvoje.

Demo dienos metu galėsite susipažinti su TRAEGER atstovu Suomijai ir Baltijos šalims Heigo Mitt, apžiūrėti naujausią grilių asortimentą, paragauti padažų ir prieskonių, įvertinti išskirtinės kokybės įrankius, išgirsti apie granulių gamybą ir ypatumus. Ir žinoma, gauti atsakymus į visus jūsų klausimus.

H.Mitt kartu su GRILIAI.LT darbuotojais keps ant TRAEGER granulinių grilių ir pavaišins ant jų ruoštais patiekalais. Galėsite ir patys išbandyti kepimą bei kepsninės valdymą mobiliuoju telefonu.

Atvykite jums patogiu metu, bet kada nuo 13 iki 17h, balandžio 5 d. į Griliai.lt prekybos saloną Kaune, Galindų g. 9
Griliai lt parduotuvės adresas Kaune Galindu 9
Kontaktai pasiteiravimui:
+370 676 90777 | info@griliai.lt | marketing@griliai.lt