Susitikime parodoje NAMŲ PASAULIS

Susitikime parodoje NAMŲ PASAULIS

Kviečiame balandžio 8-10 dienomis susitikti statybos, interjero, baldų ir nekilnojamojo turto parodoje NAMŲ PASAULIS 2022.
Parodoje, rengiamoje Kauno Žalgirio arenoje, pristatysime visų tipų grilius, skirtus skaniam jūsų laisvalaikiui namuose ir ne tik.
Stende galėsite apžiūrėti ir susipažinti su angliniais, dujiniais, elektriniais ir netgi pačiais naujausiais daugeliui nematytais granuliniais griliais.
Griliai dalyvaujame parodoje namu pasaulis
Griliai.lt asortimente - daugiau nei 1000 prekių ir daugiau nei 40 prekių ženklų iš viso pasaulio. Parodoje pristatysime tik mažą, tačiau įspūdingą kepsninių dalį: grilio pasaulio naujienas, pačius įspūdingiausius ir tecnologiškai pažangiausius bei stilingiausius modelius iš didžiausių pasaulio gamintojų WEBER, NAPOLEON, TRAEGER, COBB ir kitų.
-
Šeštadienį (balandžio 9 d.) lauke, prie Žalgirio arenos, galėsite išvysti KAIP VEIKIA išmanusis granulinis TRAEGER grilis (būtent šio tipo kepsninės - barbekiu pasaulio ateitis).
Ieškantys sprendimo kaip skaniai keliauti po Lietuvą ir ne tik, turės galimybę pamatyti IŠVYKOMS tobulai pritaikytus COBB grilius bei paragauti ant jų paruoštų patiekalų.
-
Svarstančius kokią kepsninę įsigyti savo kiemui kviečiame į seminarą vyksiantį parodos salėje, viduje.
Šeštadienį 15:30 Griliai.lt pardavimų vadovas M.Skutulas pristatys visų tipų grilius, kiekvieno jų privalumus bei trūkumus, papasakos apie naujausias tendencijas iš viso pasaulio ir tai, kas Lietuvoje taps populiaru netolimoje ateityje. Juk Griliai.lt - tai daugiau nei 15 metų patirtis barbekiu srityje ir sukauptos žinios bei praktika iš didžiausių pasaulyje gamintojų.
-
Lauksime jūsų Žalgirio arenoje, viduje, visas 3 parodos dienas:
- Balandžio 8,9 d.: 10-18h
- Balandžio 10 d.: 10-16h.
Griliai.lt stedo nr.: 10.2-10.3
Lauke mus galėsite pamatyti balandžio 9 d.
-
Iki skanaus susitikimo!