Susipažinkime su kovo 6 d. į Lietuvą atvyksiančiu BBQ šefu iš Vokietijos - Andreas Rummel

Susipažinkime su kovo 6 d. į Lietuvą atvyksiančiu BBQ šefu iš Vokietijos - Andreas Rummel

"Nėra maisto, kurio nebūtų galima iškepti ant griliaus" - tai tarptautiniu mastu žinomo, sėkmingo barbekiu eksperto Andreas Rummel šūkis.
GIMĘS GRILINTI IR KURTI
Andreas Rummel yra kilęs iš Tiuringijos regiono Vokietijoje, kur populiariausias maistas - Tiuringijos dešrelės, taip pat kebabai ir kiauliena, pjaustyta griežinėliais. Tačiau garsus grilio ekspertas niekada neapsiribojo šiais patiekalais - jis gimė su aistra kūrybiškai kepti ant griliaus įvairaus pobūdžio patiekalus ir ieškoti netikėtų grilio kepimo būdų.
"UGNIS-MAISTAS-LINKSMYBĖS"!
Andreas - puikiai žinomas savo srities ekspertas, savo sukaupta patirtimi ir kūrybiškumu besidalijantis visame pasaulyje. Per metus su šūkiu „Fire-Food-Fun“ (liet. “Ugnis-Maistas-Linksmybės”) jis aplanko bene 200 įvairių kulinarijos renginių, mugių, seminarų, aktyviai dalyvauja TV laidose. Jis taip pat laimėjo Master ir Record titulus.
DĖMĖSYS KŪRYBIŠKUMUI
Savo seminaruose ir parodose susirinkusiems dalyviams jis visada pateikia patarimų ir gudrybių, kaip pasigaminti kūrybiškus patiekalus ir keičiasi nuomonėmis su kitais virėjais apie naujausius maisto paruošimo būdus. Jis ne tik džiugina savo auditoriją skaniais patiekalais, bet ir įkvepia žmones panaudoti kūrybiškas idėjas maisto gaminime, sukurdamas nuotaikingą atmosferą ir puikią nuotaiką. Priešais savo žiūrovų akis ir uoslę, meistriškai ruošdamas įvairių rūšių mėsos ar žuvies produktus, daržoves, vaisius ir net kiaušinius, juos paverčia į nuostabiai skanius, grilyje keptus patiekalus.
Jei stebėsite jį grilinant, neabejotinai panorėsite išbandyti viską čia ir dabar, improvizuoti ir būti kūrybiškiems. Paprasčiausi dalykai dažnai yra geriausi, tad Andreas stengiasi praturtinti klasikinį kepimą kūrybiškomis, bet paprastomis idėjomis. Jis sumaniai derina informacines pramogas, kokybę, ekstravaganciją, malonumą ir užtikrina puikiai praleistą laiką.

SEMINARAS-DEGUSTACIJA SU 

ANDREAS RUMMEL KAUNE KOVO 6 D.