Gurmano užrašai: apie grilius, alyvuogių aliejų ir prieskonius

Gurmano užrašai: apie grilius, alyvuogių aliejų ir prieskonius

Pačiame barbekiu sezono įkarštyje kviečiame išlaisvinti vidinį gurmaną! Liepos 3 dieną susitinkame Kaune seminare-degustacijoje, kur grilių ekspertas patars, kaip išsirinkti grilį, vienintelė Lietuvos alyvuogių aliejaus someljė Liana Devletšina papasakos apie alyvuogių aliejų, taip pat sužinosime druskos, prieskonių naudojimo subtilybes bei degustuosime šefo grilintų valgių. Susidomėjai?

Jei dar reikia įtikinėti, atskleidžiame paskutinį kozirį. Seminaras-degustacija – nemokamas, tad rezervuok liepos 3 dieną labai svarbiems griliavimo reikalams ir atvyk adresu Žemaičių pl. 37, Kaunas!

Seminaro-degustacijos programa:

Seminaro-degustacijos programa:

▪ 16:00 val. Griliai.lt grilių ekspertas Audrius Blinstrubas, lygindamas dujinį, anglinį, elektrinį grilį ir atskleisdamas jų privalumus, papasakos, kaip išsirinkti grilį bei išnaudoti visas jo galimybes;

▪ 16:30 val. Itališko skonio gurmanai įkūrėja bei pirmoji Rytų Europoje sertifikuota alyvuogių aliejaus degustuotoja Liana Davletšina papasakos, kodėl paragavus kokybiško alyvuogių aliejaus gali pasikeisti gyvenimas;

▪ 17:30 val. Kęstutis Pivoriūnas iš Druskos namai papasakos, kodėl ekologiška, gurmaniška, iš egzotiškiausių pasaulio kampelių atkeliavusi druska yra verta atsidurti jūsų virtuvėje;

▪ 18:00 val. Šefas Faustas Zumeris surengs grilio patiekalų degustaciją. Tegul meniu išlieka paslaptyje!

📌Grilių centre talpiname ribotą kiekį žmonių, dėl to vietą kviečiame užsiimti dabar. Registruotis galite čia.