Obuoliaujam su COBB griliais "Atrask Obelynę"

Obuoliaujam su COBB griliais

Kviečiame šį saulėtą rudens šeštadienį (rugsėjo 19 d.) susitikti ir įdomiai praleisti laiką Tado Ivanausko sodyboje Kauno pakraštyje.

Joje vyks šventė, skirta visiems, neabejingiems obuoliams ir geram laikui nuostabioje aplinkoje - "Auginam Obelynę".

Nuo 12 iki 15h kartu su daugybe kitų pramogų ir edukacijų dalyvausime ir mes - griliai.lt komanda. Kepsime, rūkysime, vaišinsime patiekalais su obuoliais. Obuolius skinsime nuo lietuviškų veislių obelų, kurias savo rankomis sodino žymusis Tadas Ivanauskas!

Kepsime ant kelionėms ir piknikams idealių COBB grilių, tad labiausiai kviečiame į susitikimą šio grilio entuziastus ir galbūt svarstančius jį įsigyti. Be abejo, laukiame ir visų kitų grilių savininkų - pasilabinti, susipažinti, pasikonsultuoti ir smagiai bei turiningai praleisti laiką.

Kviečiame ir visus, net ir nesidominčius obuoliais: Tado Ivanausko sodyba - kauniečiams dar neatrastas jaukus gamtos prieglobstis miesto pakraštyje ramiam pasivaikščiojimui ir pabuvimui įdomių augalų apsupty.

Sekite renginio informaciją griliai.lt Facebook event'e - papildysime įdomia ir naudinga informacija, receptais ir nuotraukomis

Adresas: Obelynės g. 8, Akademija, Kauno rajonas.

 

Renginio metu taip pat vyks:
- lietuviškų veislių obuolių degustacija
- obuolienės virimas ant laužo
- rudeninių kompozicijų gaminimo edukacija
- ABC arbata
- tapybos pleneras "Natiurmortas su obuoliais"
- edukacija apie obelaičių sodinimą bei priežiūrą
Taip pat metu Akademijos gyventojams bus išdalinta 100 obelaičių sodinukų.

Plačiau apie renginį skaitykite čia 

"Auginkim Obelynę" renginį organizuoja Akademijos bendruomenės centras, bendradarbiaudamas su Kaunas 2022 - Europos kultūros sostine bei su Kauno rajono muziejumi.

Plačiau apie unikalią T.Ivanausko sodybą - parką galite pasiskaityti čia arba Kauno rajono muziejaus puslapyje