Susipažink: naujoji Griliai.lt svetainė

Susipažink: naujoji Griliai.lt svetainė

Mūsų svetainėje nauji vėjai! Naujas ne tik žaismingas dizainas ar spalvos: taip pat tobulinome meniu bei navigaciją, kad būtų paprasčiau rasti tai, ko reikia.

 

RASK PREKĘ LENGVIAU

Sukūrėme prekių kolekcijas, kurias reprezentuoja vizualios ikonos! Dabar susirasti konkrečią prekę bus kur kas lengviau. Pavyzdžiui, jei reikia briketų, rinkis „Priedai“ ir „Grilių ir rūkyklų įkūrimas“. Domina angliniai griliai? Spausk „Griliai“ ir „Angliniai griliai“.

 

PATOGESNĖ PAIEŠKA

Taip pat prekių kolekcijose atsirado paiešką siaurinantys filtrai. Norisi apžvelgti visą konkretaus prekės ženklo asortimentą? Spausk „Gamintojai“ ir, tarkime, „Weber“. Tuomet kairėje pusėje filtruok tau svarbias šio prekės ženklo prekes.

 

REKOMENDUOJAMI PRIEDAI

Įėjęs į konkrečią prekę rasi svarbiausius ir rekomenduojamus priedus. Kad pirkdamas anglinį grilį, nepamirštum uždangalo, medžio anglių, pelenų surinkimo indo ar apsvarstytum galimybę įsigyti maisto termometrą. Ypač pravers užuomaršoms!

 

GRILL NAUJIENOS, RENGINIAI IR PATARIMAI

Skelbsime trijų tipų naujienas: informaciją ir bilietus į artėjančius grill renginius-degustacijas, taip pat pateiksime įdomių receptų bei patarimų ir, galiausiai, skelbsime naujienas, susijusias su mūsų asortimentu, grilinimo kultūra!

 

IŠSAMESNI PRODUKTŲ APRAŠYMAI

Dirbame ties produktų aprašymais – kad renkantis grilį ar priedą būtų kuo daugiau naudingos informacijos ir mįslingų klausimų kiltų vis mažiau.

 

Išbandyk mūsų naująją svetainę pats!