Atrask šefą savyje

Žvėrienos marinatai ypatingi tuo, kad jie pastebimai keičia produkto skonį. Virtuvės šefo rankose atsiduria galutinis patiekalo skonis bei poskonis, jis gali jį nulemti ir sukurti plačią to paties patiekalo skonių gamą. Marinatų rūšys Žodis „marinavimas” kilęs iš lotyniško žodžio marinus, reiškiančio...
Skaityti plačiau
Porcijų skaičius: 4. Paruošimo laikas: gaminimas 15 min., kepimas 30 min. Dūmais kvepiantys slyvų suktinukai su šonine. Šio pikantiško šviežių slyvų užkandžio skonis puikus: dūmais kvepiančios slyvos, rūkyta šoninė ir mėlynojo pelėsio sūris dera tobulai. INGRIDIENTAI 16 sunokusių mėlynųjų slyvų 100 g....
Skaityti plačiau
Porcijų skaičius: 4. Paruošimo laikas: gaminimas 10 min., kepimas 4 min. Rudenį, kol dar nesibaigė vietiniai pomidorai, kol dar dera saldieji kukurūzai, kol turguje galima nusipirkti lietuvoje augintų aitriųjų ir saldžiųjų paprikų labai gera gaminti meksikietišką maistą. Šį savaitgalį kepsninėje kepėme kesadilijas....
Skaityti plačiau