Laikiklis skirtas patogiam išmaniųjų termometrų iGrill Mini ir iGrill 2 pasidėjimui šalia anglinių grilių WEBER.

Prekės kodas: 7240
16.00 €

iGrill termometrų modulių papildomas daviklis maistui. Jungiasi laidu prie iGrill mini, iGrill2 arba iGrill3 termometrų modulių, rodančių mobiliajame telefone ir modulių ekranėlyje (tik iGrill2) maisto temperatūrą nuo -30 °C iki +300 °C.

Prekės kodas: 7211
25.00 €

Daugiau nebereikės spėlioti, ar patiekalas yra iškepęs. Kišeninis maisto termometras WEBER parodo tikslią temperatūrą per mažiau nei 15 sekundžių.

Prekės kodas: 6750
26.00 €

WEBER

1952-aisiais metais, dvylikos vaikų tėvas Džordžas Stivenas pirmasis sukūrė sferinį grilį ir įgyvendino tikrą griliavimo kultūros perversmą: pirmiausia Amerikoje, o vėliau ir visame pasaulyje. Dabar D. Stivenas – lengvai barbekiu entuziastų atpažįstamo prekės ženklo WEBER įkūrėjas, kurio meilė griliams yra beveik tokia pat didelė kaip ir gyvenimui.

D. Stivenas, anuomet ieškojęs naujų skonių, išrado kepsninę, kuri dabar gali būti įvairių formų, tipų, materijų, o svarbiausia – nepriekaištingos kokybės. WEBER gamina milijonus grilių – milijonams žmonių visame pasaulyje.

WEBER prekės ženklas neapsiriboja vien kepsninių gamyba – įmonė gali pasiūlyti kur kas daugiau inovatyvių sprendimų. Pavyzdžiui, WEBER gamina aromatizuotas plokšteles „Flavorizer Bars“, kurios yra pakreiptos taip, kad surinktų lašančius riebalus. Garuojantys riebalai maistui suteikia išskirtinį dūmo kvapą, o nespėję išgaruoti riebalai, nepaliesdami degiklių, nuteka į riebalų surinkimo sistemos dėklą – taip sumažinama ugnies rizika. Taip pat naujausi WEBER griliuose yra galimybė integruoti „iGrill“ temperatūros modulį korpuse ir daviklius, kurie yra valdomi „Bluetooth“ ryšiu. Davikliai leidžia stebėti kepamo maisto temperatūrą telefone, specialioje programėlėje, net jei nueisite nuo griliaus 10 metrų atstumu. WEBER didžiuojasi ir kietmedžio anglies briketais: jie 100 % natūralūs, be pridėtinių chemikalų, o išsiskiria tuo, jog gali degti ypatingai ilgai.