Picos akmuo WEBER Premium pagamintas iš tvirtos glazūruotos keramikos su rankenėlėmis patogesniam iškėlimui. Tinka picai, saldumynams, duonai arba blynams kepti. Keramika tolygiai pskirsto šilumą ir lengvai valosi glazūruotas paviršius.

Prekės kodas: 8831
50.00 €

Weber Original picos pjaustyklė lengvai supjausto bet kokią picą, o minkšta guma pagerina sukibimą.

Prekės kodas: 6690
30.00 €

Lengva įdėti ir išimti picas ir kitus kepinius. Su besisukinėjančia plastikine rankena su patogiu pakabinimui kabliuku. Nerūdijantis plienas.

Prekės kodas: 6691
47.00 €

Pagamintas iš tvirtos kordierito medžiagos. Ant jo galima iš eilės kepti kelias picas – nė vienos iš jų apačia neprisvils. Tinka picai, saldumynams, duonai arba blynams kepti.

Prekės kodas: 17843
45.00 €

Picos akmuo WEBER pagamintas iš tvirtos kordierito medžiagos. Tinka picai, saldumynams, duonai arba blynams kepti.

Prekės kodas: 17058
45.00 €

Picos akmuo WEBER pagamintas iš patvaraus keramikos akmens. Tinka ne tik picai, bet ir blynams, duonai bei kitiems konditerijos gaminiams kepti jūsų grilyje. 

Prekės kodas: 8830
65.00 €

Picos akmuo WEBER pagamintas iš patvaraus, glazūruoto keramikos akmens. Tinka picai, bandelėms, duonai, įvairiausiems konditerijos gaminiams bei saldumynams kepti jūsų grilyje.

Prekės kodas: 18414
68.00 €

WEBER

1952-aisiais metais, dvylikos vaikų tėvas Džordžas Stivenas pirmasis sukūrė sferinį grilį ir įgyvendino tikrą griliavimo kultūros perversmą: pirmiausia Amerikoje, o vėliau ir visame pasaulyje. Dabar D. Stivenas – lengvai barbekiu entuziastų atpažįstamo prekės ženklo WEBER įkūrėjas, kurio meilė griliams yra beveik tokia pat didelė kaip ir gyvenimui.

D. Stivenas, anuomet ieškojęs naujų skonių, išrado kepsninę, kuri dabar gali būti įvairių formų, tipų, materijų, o svarbiausia – nepriekaištingos kokybės. WEBER gamina milijonus grilių – milijonams žmonių visame pasaulyje.

WEBER prekės ženklas neapsiriboja vien kepsninių gamyba – įmonė gali pasiūlyti kur kas daugiau inovatyvių sprendimų. Pavyzdžiui, WEBER gamina aromatizuotas plokšteles „Flavorizer Bars“, kurios yra pakreiptos taip, kad surinktų lašančius riebalus. Garuojantys riebalai maistui suteikia išskirtinį dūmo kvapą, o nespėję išgaruoti riebalai, nepaliesdami degiklių, nuteka į riebalų surinkimo sistemos dėklą – taip sumažinama ugnies rizika. Taip pat naujausi WEBER griliuose yra galimybė integruoti „iGrill“ temperatūros modulį korpuse ir daviklius, kurie yra valdomi „Bluetooth“ ryšiu. Davikliai leidžia stebėti kepamo maisto temperatūrą telefone, specialioje programėlėje, net jei nueisite nuo griliaus 10 metrų atstumu. WEBER didžiuojasi ir kietmedžio anglies briketais: jie 100 % natūralūs, be pridėtinių chemikalų, o išsiskiria tuo, jog gali degti ypatingai ilgai.