Filtrai
Gamintojai
Grilių ir rūkyklų įkūrimas
Grilių priežiūra
Grilių tipai
- Angliniai griliai
- Dujiniai griliai
- Elektriniai griliai
- Granuliniai griliai
- Rūkyklos
- Turistiniai griliai
Maisto gaminimas ir kepimas
Maisto ruošimas ir pateikimas
Papildoma grilių komplektacija
Elektrinis girlis Weber Q 2400 su stovu ir šoninėmis lentynėlėmis puikiai tinka gyvenantiems mieste ar vasarojant sodybose. Maistą grilinti galite vos pravėrę balkono duris: susiraskite artimiausią elektros lizdą ir mėgaukitės sultingais bei gardžiai kvepiančiais patiekalais.
Elektrinis grilis Weber Q 1400 puikiai tinka gyvenantiems mieste. Maistą grilinti galite vos pravėrę balkono duris: susiraskite artimiausią elektros lizdą ir mėgaukitės sultingais bei gardžiai kvepiančiais patiekalais. Be stovo, pastatomas ant stalo arba suderinamas su atskirai įsigyjamu Weber stovu 6523.
Pristatome naujausią ir pažangiausią granulinį grilį iš pasaulinio giganto WEBER - Smokefire EX4. Jis skirtas žmonėms, suinteresuotiems skirti nedaug laiko įkūrimo ir kepimo procesams nei norintiems nepriekaištingo rezultato kiekvieną kartą. Į šį grilį rekomeduojame atkreipti dėmesį ir tiems, kas nori turėti ir grilį, ir rūkyklą viename. Juk jo temperatūros diapazonas - 90-315°C ir jis veikia degant bei rūkstant medžio granulėms.
WEBER
1952-aisiais metais, dvylikos vaikų tėvas Džordžas Stivenas pirmasis sukūrė sferinį grilį ir įgyvendino tikrą griliavimo kultūros perversmą: pirmiausia Amerikoje, o vėliau ir visame pasaulyje. Dabar D. Stivenas – lengvai barbekiu entuziastų atpažįstamo prekės ženklo WEBER įkūrėjas, kurio meilė griliams yra beveik tokia pat didelė kaip ir gyvenimui.
D. Stivenas, anuomet ieškojęs naujų skonių, išrado kepsninę, kuri dabar gali būti įvairių formų, tipų, materijų, o svarbiausia – nepriekaištingos kokybės. WEBER gamina milijonus grilių – milijonams žmonių visame pasaulyje.
WEBER prekės ženklas neapsiriboja vien kepsninių gamyba – įmonė gali pasiūlyti kur kas daugiau inovatyvių sprendimų. Pavyzdžiui, WEBER gamina aromatizuotas plokšteles „Flavorizer Bars“, kurios yra pakreiptos taip, kad surinktų lašančius riebalus. Garuojantys riebalai maistui suteikia išskirtinį dūmo kvapą, o nespėję išgaruoti riebalai, nepaliesdami degiklių, nuteka į riebalų surinkimo sistemos dėklą – taip sumažinama ugnies rizika. Taip pat naujausi WEBER griliuose yra galimybė integruoti „iGrill“ temperatūros modulį korpuse ir daviklius, kurie yra valdomi „Bluetooth“ ryšiu. Davikliai leidžia stebėti kepamo maisto temperatūrą telefone, specialioje programėlėje, net jei nueisite nuo griliaus 10 metrų atstumu. WEBER didžiuojasi ir kietmedžio anglies briketais: jie 100 % natūralūs, be pridėtinių chemikalų, o išsiskiria tuo, jog gali degti ypatingai ilgai.