Ieškote įsimintino dūmo aromato? Rinkitės Kariją! Šios drožlės idealiai tinka rūkinant raudoną arba baltą mėsą: vištieną, kiaulieną, jautieną, ėrieną ar žvėrieną.

Prekės kodas: 17619
15.00 €

Švelniai saldaus aromato medžio drožlių mišinys vištienai WEBER idealiai tinka vištai, vištienos filė kepsniams, krūtinėlei, mėsainiams ar daržovėms rūkinti.

Prekės kodas: 17833
9.00 €

Iš lapuočių bei vaismedžių drožlių sudarytas, švelnaus, vaisinio aromato medžio drožlių mišinys jūros gėrybėms WEBER geriausiai tinka lašišai, skumbrei, krevetėms ir kitoms jūros gėrybėms rūkinti.

Prekės kodas: 17665
9.00 €

Iš lazdyno riešutmedžio, lapuočių bei vaismedžių drožlių sudarytas, stipraus, intensyvaus, aštresnio skonio ir aromato medžio drožlių mišinys jautienai WEBER idealiai tinka jautienos filė kepsniams, jautienos nugarinei, krūtinėlei, mėsainiams ar kitiems patiekalams rūkinti.

Prekės kodas: 17663
9.00 €

Vištienai, kiaulienai, žuviai, daržovėms bei sūriams rūkinti idealiai tinkančios medžio drožlės WEBER Apple turi subtiliai saldesnį vaisinį aromatą.

Prekės kodas: 17621
9.00 €

Obels granulės - universalus pasirinkimas. Aromatas švelnus, lengvas, vaisinis, su subtiliu salstelėjimu. Jos puikiai tinka su kiauliena, vištiena, paukštiena, jūros gėrybėmis bei ėriena.

Prekės kodas: 190104
21.00 €

Hickory - populiariausias rūkymui skirtas medis BBQ tėvynėje Amerikoje. Karijos (Hickory) granulės suteikia stiprų dūmo skonį, kuris idealiai dera su jautiena, kiauliena, paukštiena, ėriena, žvėriena bei daržovėmis. 

Prekės kodas: 190102
21.00 €

Pačių geriausių JAV grilio specialistų sukurtame medžio granulių mišinyje WEBER Grill Academy Blend yra klevo, karijos ir vyšnios mediena, sumaišyta lygiomis dalimis. Toks derinys sukuria unikalų skonį, kurį norėsite pakartoti.

Prekės kodas: 190101
21.00 €

WEBER

1952-aisiais metais, dvylikos vaikų tėvas Džordžas Stivenas pirmasis sukūrė sferinį grilį ir įgyvendino tikrą griliavimo kultūros perversmą: pirmiausia Amerikoje, o vėliau ir visame pasaulyje. Dabar D. Stivenas – lengvai barbekiu entuziastų atpažįstamo prekės ženklo WEBER įkūrėjas, kurio meilė griliams yra beveik tokia pat didelė kaip ir gyvenimui.

D. Stivenas, anuomet ieškojęs naujų skonių, išrado kepsninę, kuri dabar gali būti įvairių formų, tipų, materijų, o svarbiausia – nepriekaištingos kokybės. WEBER gamina milijonus grilių – milijonams žmonių visame pasaulyje.

WEBER prekės ženklas neapsiriboja vien kepsninių gamyba – įmonė gali pasiūlyti kur kas daugiau inovatyvių sprendimų. Pavyzdžiui, WEBER gamina aromatizuotas plokšteles „Flavorizer Bars“, kurios yra pakreiptos taip, kad surinktų lašančius riebalus. Garuojantys riebalai maistui suteikia išskirtinį dūmo kvapą, o nespėję išgaruoti riebalai, nepaliesdami degiklių, nuteka į riebalų surinkimo sistemos dėklą – taip sumažinama ugnies rizika. Taip pat naujausi WEBER griliuose yra galimybė integruoti „iGrill“ temperatūros modulį korpuse ir daviklius, kurie yra valdomi „Bluetooth“ ryšiu. Davikliai leidžia stebėti kepamo maisto temperatūrą telefone, specialioje programėlėje, net jei nueisite nuo griliaus 10 metrų atstumu. WEBER didžiuojasi ir kietmedžio anglies briketais: jie 100 % natūralūs, be pridėtinių chemikalų, o išsiskiria tuo, jog gali degti ypatingai ilgai.