Filtrai
Gamintojai
- ABAS
- Brod & Taylor
- BROIL KING
- Char-Broil
- Chefs Soul
- COBB
- Epic Spice
- Feelspot
- FIRE UP
- FRANTOIO GALIOTO
- Griliai.lt
- Kamado Joe
- Kampot Pepper
- Kiti
- Kleen Purgatis
- Kyocera
- LOOFTLIGHTER
- Masterbuilt
- MEATER
- NAPOLEON
- Nevartyk
- OLEIO
- Peetz Räucherofen
- PETROMAX
- PIT BOSS
- PROFLAME
- Rock 'N' Rubs
- SANTOS
- Satake
- SCHWARZBERG
- Smokey Olive Wood
- STEVEN RAICHLEN
- STYLE DE VIE
- Teakhaus
- THE SAUCE
- THUROS
- TRAEGER
- Veito
- WEBER
- Wismer
- YAXELL
- ZYLE
Grilių ir rūkyklų įkūrimas
Grilių priežiūra
Grilių tipai
Maisto gaminimas ir kepimas
- Arbatiniai ir termosai
- Indai
- Indai iš ketaus
- Kepimas ant grotelių
- Marinavimas ir glazūravimas
- Picai
- Termometrai
- Įrankiai
Maisto ruošimas ir pateikimas
- Aliejai
- Apranga
- Marinavimas ir glazūravimas
- Padažai
- Pagardai
- Pjaustymas ir smulkinimas
- Prieskoniai ir malūnėliai
- Receptų knygos
Papildoma grilių komplektacija
Laiką skirkite mėgavimuisi maistu ir artimų žmonių kompanija, o ne grilio valymui. Kam apsikrauti papildomais nešvariais darbais, kai yra elementarus sprendimas? Jums tereiks panaudotą folijinį riebalų indą pakeisti nauju ir jūsų TRAEGER granulinis grilis iškart taps daug švaresnis!
Kam vargti valant savo TRAEGER grilį kai yra daug paprastesnis sprendimas? Jums tereikia į riebalų surinkimo indą įtiesti šį, specialiai pagal išmatavimus pagamintą folijinį indą. O kai jis taps nešvarus - tiesiog sukeiskite jį nauju ir sutaupykite savo energiją bei laiką.
Daugiau nei 30 metų pasaulinė granulinių grilių lyderė ir sukūrėja, JAV kompanija TRAEGER, praleido tobulindama savo produktų kokybę. Tad jeigu norite puikaus degimo ir nepriekaištingai sklindančio dūmo, lengvo ir vaisinio dūmo skonio, jūsų atsakymas - TRAEGER Apple granulės. Jos tobulai derės prie jūsų daržovių, kiaulienos ir vištienos patiekalų.
Daugiau nei 30 metų tobulinta granulių kokybė, nepriekaištingas degimas, mažas peleningumas, didelis išskiriamas dūmo kiekis - TRAEGER granulių vizitinė kortelė. Pagardinkite savo barbekiu patiekalus vienu iš klasikiniu BBQ tėvynėje Amerikoje naudojamu medžiu rūkymui - pekanu (pecan). Be jokių priemaišų.
Karija (Hickory) - suteikia stiprų dūmo skonį, kuris idealiai dera su jautiena, kiauliena, paukštiena, ėriena, žvėriena bei daržovėmis. Hickory - vienas iš pačių populiariausių rūkymui skirtų medžių BBQ tėvynėje Amerikoje. Galima drąsiai teigti, kad tai - JAV grilio patiekalų skonis.
Kaip ir prieskoniai, taip ir granulės bei dūmo kvapai gali būti sumaišomi taip sukuriat įspūdingą, neįtikėtiną ir nepakartojamą rezultatą! Signature Blend - tai geriausia, ką per daugiau nei 30 sukūrė granulinių grilių įkūrėjos ir pasaulinės lyderės - TRAEGER profesionalai.
PRIEDAI
Priedai palengvins kiekvieno grilinimo entuziasto gyvenimą. Lengviau bus įkurti grilį, rūkyklą, šašlykinę ar krosnelę: pravers įvairios įkūrimo priemonės, kurios ne tik greitai įžiebia ugnį, bet ir pasižymi ilgesniu degimo laiku. Jei išbandysite įvairius mūsų siūlomus prieskonius kepamam patiekalui suteiksite įdomesnių, dar neragautų, profesionalios virtuvės skonių. Taip pat grilių priedai praplečia grilinimo galimybes: naudodami specialius kepimo paviršius, picos akmenį, grilio keptuvę, kazaną ar ketaus katiliuką, galėsite ragauti ant griliaus keptų blynų, picų ir kitų valgių. Jei mėgstate įvairių pasaulio virtuvių patiekalus, naudokite GBS sistemos priedus, pavyzdžiui kinišką wok keptuvę.
Įvairūs grilių priedai pravers ne tik įkuriant grilį ar marinuojant maistą: taip pat praverčia maisto termometrai, peiliai ir kiti virtuvės įrankiai, papildoma grilių komplektacija, pavyzdžiui, grotelės ar virdulys. Stebėkite kepamo maisto temperatūrą – taip garantuokite, jog kiekvienas valgis iškeps puikiai! Jei dažnai laiką leidžiate gamtoje – įsigykite virdulį, jei norisi apšvietimo – parafino lempa turėtų atsidurti jūsų pirkinių krepšelyje.
Įvairios valymo, priežiūros priemonės – ne mažiau svarbūs grilių priedai. Panaudojus kepsninę, rekomenduojama išvalyti pelenų, riebalų dėklus, iššveisti groteles ir nuvalyti korpusą. Taip kitas grilinimas bus malonesnis!