Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kepame su COBB. Seminaras

Kepame su COBB. Seminaras

Šylant orams ir nenumaldomai artėjant vasarai, sulaukiame vis daugiau užklausų, kaip tinkamai naudotis COBB griliais, kaip tobulai iškepti ar parūkinti skirtingus patiekalus.

Įsiklausydami į Jūsų poreikius, jau Birželio 1 d., kviečiame Jus pasisemti žinių ir patobulinti ar atnaujinti maisto ruošimo COBB kepsninėje įgūdžius. Seminaro tikslas - supažindinti su gaminimo COBB kepsninėje principais ir mėgautis kepimu. Diskutuosime jums rūpimais klausimais, dalinsimės patarimais.

Seminaro metu sužinosite:

  • Kokias anglis rinktis COBB griliui?
  • Kaip tinkamai įkurti kepsninę?
  • Kaip tinkamai iškepti skirtingus patiekalus?
  • Kaip parūkinti norimus patiekalus?
  • Kokius priedus pasirinkti kepant skirtingus patiekalus ir t.t.?
  • Populiariausi receptai
  • Atsakysime į visus Jums rūpimus klausimus

Seminaro metu kepsime ir degustuosime:

Vištienos krūtinėlę, marinuotą pasaulio grill čempiono iš Vokietijos, Rock n Rubs prieskoniais

             

    Lašišos arba upėtakio file, kurią parūkinsime Smokey Olive Wood drožlėmis bei žolelių mišiniu

                

      Burnoje tirpstančius sultingus šašlykus

                  

        Keletas idėjų su COBB:

        Laikas ir Vieta:

        Galindų g. 9, Kaunas 47114, Lietuva

        Griliai.lt parduotuvė

        16.00 val. - 18.00 val.

        Renginys nemokamas. Prašome patvirtinti savo dalyvavimą užpildant žemiau esančią registracijos formą:










        Ankstesnis įrašas
        Kitas pranešimas
        Grįžti į RENGINIAI

        Palikite komentarą

        Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.