grilius renginys su griliaus meistru is vokietijos

Grand Renginys su BBQ ekspertu - Andreas Rummel

Data: 2022 09 28

Renginio vieta:  Restoranas ,,Fresh Buffet Medžiotojų Užeiga". Jonavos g. 7, Kaunas.

Programa 

13.00 - 18.00. Grilinimas ir Degustacija

Renginio metu grilins Andreas Rummel - šimtus apdovanojimų turintis Vokietijos Griliaus čempionas, BBQ virtuozas, TV laidų vedėjas ir knygų autorius. Andreas Rummel renginio dalyvius pakvies į gurmaniškų skonių degustaciją - vaišins skirtingais grilio patiekalais!

14.00. Peilių Pristatymas

Rimantas Lukoševičius - profesionalus peilių žinovas patars, į ką atkreipti dėmesį renkantis peilius. Rimantas pristatys Style de Vie, Oleio, Yaxell ir kitų žymiausių gamintojų peilius. Papasakos, kaip prižiūrėti peilius, kad jie išliktų aštrūs ir tarnautų ilgus metus.

15.00. Smokey Olive Wood Pristatymas

Stephane Pover - profesionalus grilio meistras atskleis paslaptis, kaip patiekalams suteikti ypatingą skonį ir malonų aromatą. S. Pover papasakos karšto ir šalto rūkymo griliuose subtilybes. Grilio meistras patars,  kokias medžio drožles ir gabaliukus pasirinkti paukštienos, mėsos ir žuvies rūkymui. Taip pat pasidalins savo patirtimi, kaip rūkyti angliniuose, dujiniuose ir elektriniuose griliuose bei rūkyklose.

16.00. Rock'N'rubs prieskonių pristatymas

Stephane Pover pristatys skirtingas prieskonių linijas ir patars, kuriuos prieskonius kam ir kaip geriau naudoti. Rock'N'rubs prieskonius sukūrė pasaulio grilio čempionas Marco Greulich. Visi prieskoniai pagaminti Vokietijoje. Jų gamyboje nenaudojamas glitimas bei priedai.

 18.00. Renginio aptarimas su  nealkoholiniu Volfas-Engelman alaus bokalu

           

 

Renginio remėjai: