COBB grilių savaitė. Užsukusiems - dovanos

COBB grilių savaitė. Užsukusiems - dovanos

Šį pavasarį kepančių su COBB gretos pasipildė ypač gausiai. Kaip jums sekasi keliauti ir piknikauti su šiuo griliumi? O galbūt tiesiog norite pasidžiaugti? Ar reikia keletos praktinių patarimų? Įdomu ką naujo šiemet paruošė COBB grilių kūrėjai?

Kviečiame susitikti mūsų parduotuvėje Kaune!

Gegužės 17-23 dienomis laukiame visų, bet ypatingai - COBB grilių savininkų bei vis dar svarstančių kurį kelioninio grilio modelį išsirinkti.

Po gardžios, rūšinės kavos puodelio ir praktiškų patarimų iš mūsų pusės, o įspūdžių - iš jūsų, duosime DOVANŲ visiems užsukusiems esamiems ir būsimiems šių kelioninių grilių savininkams! Juk pats gražiausias ir šilčiausias laikas mėgautis gardžiais kepsniais dar tik prasideda! O su dovanomis ir patarimais tą daryti dar smagiau.

COBB air piknikas

Jau turintiems COBB kelioninį grilį dovanosime po:

  • 1 COBB Cobblestone tabletę, su kuria kept galėsite pradėti jau po 5 minučių. Be to, ji nudega praktiškai be dūmų ir pašalinio kvapo.
  • 2 vnt (po 100ml) SMOKEY OLIVE WOOD rūkymo drožlių iš saulėtosios Ispanijos naujiems skonių atradimams

 COBB kelioninis grilis

Nusprendusiems įsigyti unikalios konstrukcijos grilį COBB (bet kurį modelį) - praktiškos ir tikrai praversiančios dovanos. Itin paprastai ir labai skaniai draugystės su COBB pradžiai skirta:

COBB Cobblestones dovanų

Iki pasimatymo pas mus, Žemaičių pl.37, Kaune (Šilainiuose, šalia "Megos" prekybos centro). Darbo (ir dovanų dalinimo) laikas:
  • Pirmadienis - penktadienis: 9-18;
  • Šeštadienis: 10-15h.