Čilinam & Grilinam su Vytaru Radzevičiumi

Čilinam & Grilinam su Vytaru Radzevičiumi

Spalio 21 d. kviečiame visus grilio entuziastus - megėjus ir profesionalus, pačilinti ir pagrilinti ! Mokysimės kepti tobulus burgerius, sužinosime, kokį paslaptingą patiekalą ant COBB grilio paruoš Vytaras Radzevičius, gaminsime pipirinį padažą steikui, išgirsime, kas yra Four-Grill Gastranomique ir NEVARTYK sistema.

Renginio metu, vienam laimingąjam atiteks turistinė anglinė kepsninė Knister Original, apdovanota Reddot 2020 geriausio produkto dizaino kategorijoje. Nugalėtojas bus išrinktas burtų keliu.

RENGINIO PROGRAMA:

12.00-16.00 Tobulų naminių burgerių receptas pagal prof. virtuvės šefą Artūrą

Minkštutėlės bandelės, lengvai apskrudę maltinukai, lašelis naminio padažo ir traškių daržovių derinys gali tapti ne tik puikiu patiekalu, bet tikru vakarėlio hitu!

Manote, jog paragauti tobulą burgerį galite tik restorane?

Šį mitą, žingsnis po žingsnio, išsklaidys profesionalus šefas Artūras. Ne tik ragausime tobulus mėsainius, tačiau ir išmoksime, kaip pagaminti kokybišką burgerį (mėsainį), sužinosime, kokius produktus rinktis, aptarsime dažniausiai pasitaikančias klaidas gaminant.

13.00 PASLAPTINGAS receptas ant COBB grilio pagal Vytarą Radzevičių

Keliautojas, gastronomas, receptų autorius, ,,Pasaulio Puodai“ įkūrėjas, radijo ir televizijos laidų vedėjas ir, išdidžiai pranešame - COBB prekinio ženklo ambasadorius Lietuvoje! Ko gero, Vytaro Radzevičiaus Jums pristatinėti nereikia.

Šįkart Vytaras Jums atskleis paslaptingą receptą ant COBB griliuko ir, be abejonės, papasakos, kas šiuo metu verda pasaulio puodose.

Vytaro bičiulis, COBB ekspertas Mindaugas, prieš 20 m. atvežęs šiuos grilius į Lietuvą, suteiks ne tik teorinių bet ir praktinių žinių apie šias sparčiai populiarėjančias daugiafunkces kepsnines.

14.00 Susipažinkime su, ko gero, #1 PI-PI-RAIS pasaulyje

Naujienos iš tolimosios Azijos – The Pepper Queen.

Ar žinote, kuom skiriaisi juodieji, baltieji ir raudonieji pipirai? Ar teko ragauti fermentuotų ir šviežiai sūdytų pipirų.

Pipirų karaliene tituolajama Rūta ne tik pristatys Jums Kampoto pipirų rūšis, papasakos kaip ir kur jie auginami, bet kartu pagaminsime vienintelį ir nepakartojamą pipirų padažą mėsos patiekalams.

Galime drąsiai teigti, jog jei galvojote, jog ragavote tikrai kokybiškų pipirų, teks pagalvoti iš naujo. 

15.00 Laužo ugnies magija su Augoust

Ar kada pasvajojate turėti kepsninę, picų krosnį, orkaitę naminei duonai ir rūkyklą viename?

Jūsų svajonėms šiandien lemta išsipildyti!

Pristatysime Jums vienintelį lauko kepimo prietaisą siūlantį visas šias funkcijas viename ir suteikiantį nepakartojamą ant malkų ugnies gaminamo maisto skonį.

Tegul kulinariniai vakarai su šeima ir bičiuliais Jūsų kieme, terasoje ar sode tampa tradicija su Augoust!

Augoust krosnelės bei ugniavietės suteikia galimybę atrasti pasaulio virtuves bei mėgautis nepakartojamais kulinariniais potyriais gaminant lauke, visiškai saugiai ir bet kuriuo metų laiku. Gaminami patiekalai bus sveiki, sultingi, be perteklinių riebalų ir, žinoma, įgavę tobulai švelnaus laužo dūmo aromato.

15.30 NEVARTYK iešmų vartymo sistemos pristatymas ir skaniausių šašlykų degustavimas

Svečiuose turėsime unikalios ir vienintelės tokios pasaulyje iešmų vartymo sistemos kūrėjus, kurie supažindins Jus su šiuo produktu. Visi kartu iškepsime sultingus šašlykus ir įvertinsime skonį lyginant su įprastu kepimu.

,,Nevartyk to, kas vartos pats” - Prisėsk, atsipalaiduok ir džiaukis laiku su šeima bei draugais, o maisto vartymą palik mums! – teigia produkto kūrėjai.

Būtent taip ir padarysime!

Data: Spalio 21 d.

Laikas: 12.00 - 16.00 h.

Vieta: Griliai.lt parduotuvė, Galindų g. 9, Kaunas.

Bilieto Kaina: 15 

Įsigyk min. 50 € vertės dovanų kuponą apsipirkti GRILIAI.LT ir gauk bilietą į renginį nemokamai.