Pristatome lietuvišką prekės ženklą – „Nergel“

Pristatome lietuvišką prekės ženklą – „Nergel“

Lietuviškas prekės ženklas – mūsų grilių centre

Džiaugiamės galėdami pristatyti lietuvišką prekės ženklą – „Nergel“.

Šios kompanijos stiprioji pusė – meistriškumo ir kūrybiško mąstymo sintezė. Įsitikinkite patys!

Dizainerio galvoje gimusios idėjos virsta detaliais, apgalvotais brėžiniais, kurie įgauna vienokios ar kitokios „Cor-ten“ plieno formos kūną. Kiekvienas „Nergel“ gaminys – tai tobulas balansas tarp modernaus minimalizmo, išskirtinės kokybės ir ilgaamžės vertės.

„Nergel“ kompanijos misija yra kurti išskirtinio dizaino kraštovaizdžio simfoniją – tai atliepia produktų kolekcijų pavadinimai – muzikiniai terminai. Po „Piano“, „Calmando“, „Mezzo“, „Forte“ ir kitais pavadinimais slepiasi lauko kepsninės, dekoratyvinės lauko sienelės, pastatomi lauko šviestuvai, lauko malkinės, vazonai bei ugniavietės. Šiuo metu mūsų asortimentą papildė dvi ugniavietės ir lauko malkinė.

Ilgaamžis „Cor-ten“ plienas

Unikalios spalvos „Cor-ten“ struktūrinis plienas bėgant laikui keičia spalvą ir struktūrą. Veikiamas laiko bei besikeičiančių oro sąlygų, plienas pasidengia natūraliu dekoratyviniu oksidų sluoksniu, vadinamąja patina, kuri apsaugo gaminį nuo tolimesnio irimo. Tad visi „Nergel“ gaminiai yra ne tik meistriški, bet ir ilgaamžiai.

Ši medžiaga yra gaminama pagal „US Steel Corporation“ licenciją ir atitinka EN 100255:2004 reikalavimus.

Ugniavietės

„Nergel“ ugniaviečių konstrukcija apgalvotai yra sukurta taip, kad dėl savo unikalios formos atspindėtų šilumą ir šviesą į supančią aplinką ir priešais ją sėdinčius. Pasisėdėjimai kieme dabar bus kur kas jaukesni!

„Piano“ ugniavietė turi paaukštintą kantelį, kuris apsaugo nuo ugnies, spragsinčių žarijų ir karščio. Taip pat yra speciali vieta malkoms laikyti, o pačią ugniavietę galima patogiai lygiuoti kojų pagalba. Negana to, ugniavietė turi unikalią ventiliacijos sistemą ir universalų malkų degimo konteinerį.

„Calmando“ ugniavietė turi patogias ir ilgaamžes ketaus groteles, stogelį, kuris apsaugo ugnį nuo kritulių.

Abi ugniavietės reikalauja minimalios priežiūros – pelenus išvalysite vos per kelias minutes.

Plačiau apie „Nergel“ asortimentą.