NAPOLEON dujinių grilių pristatymas - degustacija

NAPOLEON dujinių grilių pristatymas - degustacija

Mūsų tikslas - pasidalinti turima informacija ir padėti išsirinkti jums tinkamiausią grilį. Juk vieniems norisi pradėti kepti tuoj pat, lengvai valdyti temperatūrą, tuo tarpu kiti linkę neskubėti ir pirmenybę teikia lėtam ir sudėtingesniam procesui.
Būtent tokiems - norintiems greitai pradėti kepti, lengvai ir greitai pasididinti bei susimažinti temperatūrą, turėti didelį kepimo plotą ir net parūkyti grilinamus patiekalus, ir buvo skirta DUJINIŲ GRILIŲ PAMOKA.
Jos metu pasidalinome informacija apie šiuos, populiariausius pasaulyje grilius, jų priežiūrą ir naudojimosi ypatumus - tam, kad grilio galimybės būtų išnaudotos 100%.
O kaipgi grilio pamoka be gardžių kvapų, tiesa? Tad parodėme kaip 2 būdais išsikepti jautienos kepsnius - tai išties elementaru.
Išorinė NAPOLEON SIZZLE ZONA sužavėjo susirinkusius: per kelias minutes ji įkaista iki 800(!) laipsnių. Ją galima įjungti atskirai, nekaitinant viso grilio, tad vos užsimanę kepsnių juos galėsite pačirškinti ne tik tuoj pat, bet ir nepriekaištingai, su minimaliomis dujų sąnaudomis.