JAV dienos

JAV dienos

Liepos pradžioje JAV žymima vieną reikšmingiausių švenčių metuose - Nepriklausomybės diena. Liepos 4 kartu vadinama ir neoficialia BBQ diena: kartu su gausybe vėliavų namų kiemuose, parkuose ir pakrantėse pamatysite žmonių kompanijas, kurie laiką leidžia prie įvairiausių grilių. 

Ir kada daugiau, jei šia proga pristatyti jums naujausias kepsnines, atkeliavusias iš už anapus Atlanto vandenyno. Skelbiame JAV dienas! Jūsų dėmesiui - kątik mus pasiekę WEBER, PIT BOSS, LOUISIANA grilių modeliai ir akcijos bei specialūs pasiūlymai amerikietiškiems griliams bei jų aksesuarams.

jav dienos naujienos weber kamado summit legacy pit boss sportsman louisiana

Užsukę į mūsų parduotuvę galėsite pamatyti ir paliesti išties įspūdingas kepsnines. Visos jos traukia dėmesį ne tik išskirtiniu dizainu, bet ir puikiai apgalvota konstrukcija ir neįtikėtinai kokybiškomis žaliavomis. Jau vien surinkinėjant šiuos grilius buvo akivaizdu: medžiagos išties teisingai parinktos, o grilių galimybės kur kas didesnės nei ankstesnių metų modelių ar net ir konkurentų pasiūlymų.

Ko gero didžiausia naujiena - WEBER Kamado Summit. Į jį atkreipti turėtų visi, dar tebeieškantys kamado grilio į savo terasą ir kiemą. WEBER - tai tas pats kamado grilis, tačiau pagamintas iš dvigubo metalo sluoksnio. Jis šilumą ne tik išlaiko geriau nei keramikiniai griliai, tačiau ir nebeturi pagrindinės keramikinių grilių "ligos" nr.1 - dūžių ir skilimų. Dar vienas, itin ryškus išskirtinumas: itin didelis kepimo grotelių skersmuo - net 61 cm, o deflektorius - metalinis.

 

Be to, WEBER Kamado Summit modeliai turi ir kitų, ne ką mažiau vertų aspektų: galite kepti skirtinguose aukščiuose, galite naudoti tiek ir anglių briketus, tiek ir įprastas anglis; grilis turi itin plačią ir patogią rankeną; sveria dvigubai mažiau nei keramikinis atitinkamo dydžio grilis; turi plačią lentyną apačioje.

Jūsų pasirinkimui - E6 ir S6 modeliai. S6 - tai E6 su nerūdijančio plieno stalu ir integruota anglių įdegimo sistema. Teliks įberti anglių, paspausti mygtuką ir grilyje sumontuota sistema įkurs anglis be jokio vargo ir pašalinės įrangos.

LOUISIANA GRILLS Lietuvoje dar mažai girdėti, tačiau įspūdingų galimybių granuliniai griliai. Itin storas ir masyvus metalo sluoksnis, didžiulis kepimo / rūkymo / skrudinimo plotas, neįtikėtinai paprastas valdymas ir kepimo bei rūkymo procesas - tai grilių ateitis. ir ji diktuojama ne bet ko, o DANSONS ir šio koncerno padalinio LOUISIANA GRILLS. 

 

Pridėkime integruotus mėsos termometrus, apšvietimą, patogų laikyti ir pigų kurą - granules ir nebeliks abejonių, kad būtent granuliniai griliai neužilgo užims kur kas didesnę rinkos dalį nei dabar. Užsukite į mūsų parduotuvę Žemaičių pl.37, Kaune - specialiai surinkome LOUISIANA GRILLS Founders Series, LEGACY 800 (LG800FL) modelį.

To pačio amerikiečių koncerno DANSONS pažiba - PIT BOSS Sportsman 3 dujinis grilis. Kurtas kaip kilnojamas turistinis grilis jis išties gali kur kas daugiau. Pasirinkus pageidaujamus priedus tai grilis, kuriame gardžią vakarienę ar pietus gali pasiruošti net ir 6 asmenų šeima. O su papildoma viršutine lentynele, puodui / picos akmeniui / Wok keptuvei skirtu laikikliu patiekalų galimybės tampa išties neribotos.

Be naujų grilių parduotuvėje rasite ir nemažai specialių pasiūlymų ne tik kepsninėms, bet ir aksesuarams bei papildomai įrangai. Žvilgtelkite ČIA

Kviečiame suskubti ir pasinaudoti. Prekių kiekis - ribotas.