Pasinaudokite galimybe sutaupyti. Vasarį keliame kainas

Pasinaudokite galimybe sutaupyti. Vasarį keliame kainas

Darėme viską, kas įmanoma išlaikyti esamas kainas, deja, nieko negalime padaryti prieš pasaulinės rinkos diktuojamas sąlygas. 

Pandemijos metu į kosmines aukštumas pakilę transporto kaštai, kuro kainos, darbuotojų trūkumas, pasikeitęs prekių suvartojimas bei daugelis kitų faktorių sąlygojo, kad, deja, tenka peržiūrėti kainodarą. 

Dėjome visas pastangas siekdami užtikrinti, kad grilius, griliavimui skirtus gaminius bei priedus galėtumėte įsigyti tokiomis pačiomis kainomis kiek įmanoma ilgiau. Gaila, bet tenka pasakyti, kad ir mes esame priversti jas padidinti.

Vertiname jūsų ilgametę draugystę ir ištikimybę, todėl norime išlikti sąžiningi prieš jus. Informuojame iš anksto, kad nedelstumėte ir dar galėtumėte norimus gaminius įsigyti dar iki pabrangimo. 

Garantuojame, kad sausio mėnesį visos prekės GRILIAI.LT elektroninėje ir fizinėje parduotuvėse nebrangs. Vasarį už didžiąją dalį gaminių teks mokėti 10-30% daugiau.

Raginame visus svarstančius dėl kepsninės, jos priedų ar kitos įrangos įsigijimo nedelsti: įsigykite dabar, kad sutaupytumėte vėliau.

Jeigu jūsų pageidaujamos prekės šiuo metu nėra sandėlyje - galite užsisakyti iš anksto, už šiuo metu galiojančią kainą.

 

info@griliai.lt | +370 676 90777