Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

COBB prezentacija

COBB prezentacija

Kokia bebūtų susirinkusi publika, keli patiekalai visuomet susilaukia daugiausiai komplimentų ir pradžiugina tiek vegetarus, tiek vertinančius sultingą mėsą. Be abejonės, kalbame apie juos - steikus ir upėtakius.

Tad ir šį kartą į grilio popietę susitinkę svečiai mokėsi kepti ir gardžiavosi COBB kepsninėje ruoštais: 
1) brandintos jautienos kepsniais, pagardintais rūšiniais pipirais ir jūros druska;
2) keptais ir alyvmedžio dūmais parūkytais, citrinomis ir žolelėmis pagardintais upėtakiais.
Ne vienas įsitikino, kad šiuos įspūdingus patiekalus pasigaminti itin paprasta, o šiek tiek medžio drožlių grilyje gali suteikti nepakartojamą ir unikalų skonį.
O jeigu ir jūs norite išmokti pasigaminti įvairiausius patiekalus bei atrasti visus savo grilio privalumus - sekite naujienas apie mūsų organizuojamas nemokamas pamokas.
Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.