"Anywhere BUT The Kitchen" - ilgai laukta naujoji COBB receptų knyga

"Anywhere BUT The Kitchen" - ilgai laukta naujoji COBB receptų knyga

Džiaugiamės galėdami pristatyti jums antrąją COBB receptų knygą "Anywhere BUT The Kitchen". Joje surinkti ir išsamiai aprašyti populiariausi, lengvai paruošiami patiekalai iš viso pasaulio, kuriuos COBB kelioninių grilių savininkai galės pasiruošti bet kur ir bet kada. Knygoje sudėti patarimai pravers ir naujokams, ir šio grilio ekspertams.

Vos pasirodžiusi, "Anywhere BUT Kitchen" sulaukė gausybės tik pačių geriausių atsiliepimų iš COBB savininkų visame pasaulyje.

Knygos pradžioje supažindinama su pačiu griliumi, jo įspūdinga, jau 21 metus skaičiuojančia istorija; naudojamu kuru; aprašomas kiekvienas kepsninės priedas / plokštuma, jų naudojimo situacijos. Iš viso - 156 puslapiai naudingos informacijos, spalvų, vaizdų ir įkvėpimų jūsų išvykoms!

"Anywhere BUT Kitchen" - tai įrodymas, kad su nedideliu, kompaktišku COBB griliu galima paruošti įvairiausius patiekalus: pradedant užkandžiais, tęsiant su įvairiausiais mėsiškais bei vegetariškais patiekalais, baigiant desertais. Ir žinoma, tą padaryti greitai, nesudėtingai ir labai patogiai nesvarbu kur bebūtumėt: prie upės, pajūry, miške, parke ar netgi - ir daugiabučio namo balkone. Žiemą, vasarą, lyjant, pustant - nesvarbu kokiu metu. Juk mėgautis maistu kur kas skaniau ir smagiau gamtoje, o ne tarp pabodusių virtuvės sienų! Juk su COBB tai daryti itin patogu.

Kiekvienas knygoje esantis receptas aprašytas itin nuosekliai: rasite porcijų skaičių, paruošimo trukmę, kepimo laiką, anglių skaičių. Ingredientų kiekiai išvardinti tiek ir besinaudojantiems naminėmis svarstyklėmis, tiek ir matuojantiems su šaukštais, šaukšteliais ar puodeliais. 

Vienas iš didžiausių šios knygos privalumų: ingredientai - kasdieniniai, nesudėtingai randami kone kiekvienoje parduotuvėje. Jeigu recepte naudojamas neįprastas ingredientas (pvz. Azijos virtuvėje), šalia parašyta kuo įprastesniu, dažniau naudojamu, jį galima nesudėtingai pakeisti. Dalis patiekalų su nurodytais QR kodais. Juos nuskanavę su mobiliuoju telefonu galėsite plačiau pasiskaityti apie produktus, pamatyti gaminimo eigą.

Kviečiame išbandyti vieną iš receptų iš šios knygos - Azijietiško stiliaus smidrais.

Dar daugiau receptų su COBB griliu rasite Youtube bei griliai.lt Facebook grupėje GRILIO KLUBAS: patarimai, receptai, idėjos.

Kviečiame prisijungti prie mūsų grupės ir susipažinti su bendraminčiais bei kitais COBB savininkais. Ne vienam jų griliavimas jau yra tapęs hobiu, o COBB kelioninė kepsninė - neatsiejama iškylų palydove!