Filtrai
Gamintojai
Grilių tipai
Turimą „Keg®“ modelį naudodami su stalu-spintele susikursite patogią grilinimo zoną. Pagaminta iš tvirto nerūdijančio plieno. Stilingas stalviršis suteikia erdvės, reikalingos maistui ruošti šalia grilio. Tvirtos durys ir rankenos taip pat pagamintos iš nerūdijančio plieno. Patogus ir tvirtas ištraukiamas dėklas-stalčius puikiai tinka laikyti įvairius grilio priedus arba medžio anglies, medžio drožlių ir gabaliukų maišus. Tvirtos konstrukcijos plieninė spintelė yra padengta aukščiausios kokybės milteliniais epoksidiniais dažais. Stalo-spintelės dugne yra 6 tvirti ratukai su užraktais, kurie palengvina manevringumą, o du iš jų priekiniai su integruotais „Level-Q ™“ kojų lygintuvais, kad greitai ir tvirtai stabilizuotų jūsų „Keg®“.
Optimalaus dydžio keramikinis kamado grilis - skaniausiems patiekalams su dūmo kvapu ir geriausiam laiko praleidimui prie kotedžo ar namo. 2021m modelio grilis - su daugiau privalumų nei prieš tai: tai ne tik dovanos, bet ir atnaujinta, išraiškingesnė išorės forma bei jau grilininkų įvertintas ištraukiamas pelenų valymo stalčius.
Optimalaus dydžio keramikinis kamado grilis - skaniausiems patiekalams su dūmo kvapu ir geriausiam laiko praleidimui prie kotedžo ar namo. 2021m modelio grilis - su daugiau privalumų nei prieš tai: tai ne tik dovanos, bet ir atnaujinta, išraiškingesnė išorės forma bei jau grilininkų įvertintas ištraukiamas pelenų valymo stalčius. Išskirtinės šlapio asfalto spalvos jis puikiai derės prie bet kurios terasos.
Kamado griliai
Kamado griliai visame pasaulyje populiarėja itin dideliu greičiu – ir visai ne veltui! Su kiekviena diena globalioje rinkoje atsiranda įvairių prekės ženklų, dizainų kamado kepsninių, tačiau esmė išlieka ta pati – jie garsėja funkcionalumu. Kamado griliai leis improvizuoti: grilinti ypatingo dūmo kvapo patiekalus, rūkyti mėsą ar žuvį, kepsniams apkepti traškią plutelę, naudoti kaip orkaitę, temperatūrą parinkti ypač preciziškai, o svarbiausia, visa tai bus ekonomiška – kamado griliai pasižymi puikia šilumos izoliacija, sandarumu, tad sunaudoja mažiau anglies, netgi atšiauriomis oro sąlygomis.
Kamado griliai yra tradicinės japoniškos malkinės arba anglinės kepsninės, jau prieš 3000 metų naudotos kinų ir japonų kasdienybėje. Pats žodis „kamado“ iš japonų kalbos išvertus reiškia viryklę arba katilo vietą. Dabar jos yra paplitusios visame pasaulyje dėl vienos, pagrindinės, nenuginčijamai svarbios priežasties – maisto skonio ir sultingumo išlaikymo.
Kamado griliai įkuriami maždaug per pusvalandį, kepant vertėtų prižiūrėti temperatūrą, o iškepus maistą reikia valyti pelenus. Tačiau nepriekaištingo dūmo aromato patiekalai visa tai atperka su kaupu! Taip pat verta pabrėžti, jog maistas kepa itin aukštoje temperatūroje, natūralioje kaitroje, tad maistas iškepa itin gardus ir sultingas. Taip pat patogu yra tai, jog kamado griliai dažniausiai būna su ratukais, tad keisti vietą yra paprasta.