📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Food & Fire Culture

Food & Fire Culture

Jau Gegužės 18 d. (Ketvirtadienį) partneriams, draugams ir klientams organizuojame ugnies ir maisto kultūros popietę. Pasitinkant vasarą susitiksime su maisto bei jo gamybos industrijos profesionalais iš Lietuvos, Prancūzijos ir kitų Europos šalių. Kviečiame dalintis gerąja patirtimi, vasaros planais ir žinoma - ragauti.

Iš Vakarų Europos atvykę svečiai supažindins su naujausiomis maisto ruošimo tendencijomis, lauko ir vidaus įranga, pasidalins įkvepiančios istorijomis.

Griliai.lt kviečia susiburti tuos, kurie mėgsta kokybę, bet moderniame pasaulyje neprarado traukos maisto ruošimui po atviru dangumi, ugniai ir bendravimui prie jos.

Programa:

15.00 Augoust ugniaviečių kūrimas, degustacija.

16.30 Griliai.lt komandos prisistatymas. Maisto ir ugnies kultūra.

17.00 Svečias iš Prancūzijos. Wismer mašina.

17.30 Maisto gaminimo dirbtuvės.

Neformalaus susitikimo metu susiburs maitinimo, restoranų, nekilnojamo turto ir kitų sričių verslininkai, o Griliai.lt komanda suteiks galimybę pirmiesiams išbandyti ir įvertinti naujausius prekės ženklus.

Maisto ir ugnies kultūros popietės metu išmėginsime modernias Augoust ugniavietes ir skanausime ant jų ruošiamus patiekalus, pagardintus unikaliu padažu iš Olandijos The Sauce“. Susipažinsime su rankų darbo peiliais, nukaltais Kroatijos kalnuose, apžiūrėsime prabangią lauko virtuvės baldų kolekciją, naujausias rūkyklas. Taip pat, specialiai į renginį Iš Prancūzijos atvyksta unikalios mechaninės mėsos pjaustymo mašinos kūrėjai, kurie dalinsis patirtimi, papasakos apie išradimą ir jos istoriją.

Žinoma, susitikimą vainikuos dūmo kvapo patiekalai, kuriuos šviežiai, kartu su šefais ruošime po atviru dangumi. Degustuosime keptus patiekalus, pirmąjį daržovių ir žalumynų derlių, padažus, o numalšinti troškulį padės Rasa Vaisvandeniai bei Kambo Kombucha.

Į renginį galima pasiimti ir savo norimus produktus: mėsą, žuvį, sūrį, smidrus, ar ką kito gurmaniško. Kviečiame kartu kurti skonius ir partnerystes.

Remėjai:

    

Laikas ir Vieta:

Galindų g. 9, Kaunas 47114, Lietuva

Griliai.lt parduotuvė

15.00 val. - 18.30 val.

Dalyvių kiekis ribotas, todėl prašome patvirtinti savo dalyvavimą užpildant žemiau esančią registracijos formą:













Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į RENGINIAI

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.