📦 Nemokamas pristatymas perkant už 150 eurų ir daugiau.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Naujasis COBB Premier GAS dujinis grilis - kas patobulinta?

Naujasis COBB Premier GAS dujinis grilis - kas patobulinta?

Pagaliau mus pasiekė ilgai laukta naujiena iš COBB - patobulintas dujinis grilis Premier Gas. Su nekantrumu jums pristatome šią kepsninę, jos atnaujinimus ir išskirtinumus. 

Kelioninis dujinis grilis COBB Premier Gas

Kuo dujinis grilis geriau už anglinį?

Dujiniai griliai vis sparčiau populiarėja ne tik Europoje, bet ir Lietuvoje. Ir ne veltui: kepti galite vos ne iš karto, sugaišdami vos kelias minutes kol įšils pasirinkta kepimo plokštuma, keptuvė ar grotelės. Juk ir būnant namuose, grįžus po darbo, ar kelionės metu valgyti norisi čia ir dabar, be jokio 15 min ar net 30 min laukimo. 

Be to, su dujiniais griliais išvengsite ir nudegančių anglių dūmų bei kvapo. Tai ypač aktualu norintiems kepti užsienio kempinguose: kai kuriuose iš jų draudžiamos bet kokios formos anglinės kepsninės ar malkinės rūkyklos dėl galimo gaisro pavojaus. 

Dar vienas privalumas, kurio tiesiog negalime nepaminėti: dujinėmis kepsninėmis  galite pasiruošti patiekalus bet kur nesukdami galvos dėl galimo gaisrininkų iškvietimo bei baudų. 2019 m. pakeitus priešgaisrines taisykles, su dujiniais bei elektriniais griliais jau leidžiama grilinti bet kur, net ir daugiabučio namo balkone. O lengvas, daug vietos neužimantis, bet galingas COBB - vienas geriausių sprendimų šiuo atveju. 

Kelioninis dujinis grilis COBB Premier Gas

COBB Premier Gas atnaujinimai 

Faktas, jog gamintojas atnaujina ir tobulina savo gaminamą produktą reiškia kelis dalykus: pirma, kad COBB dujinis grilis yra norimas ir pageidaujamas, didėja klientų ratas. O antra - kad gamintojas bet įdėmiai klausosi klientų pageidavimų bei siekia jų norus išpildyti kuo geriau bei greičiau. Šiuo atveju COBB International turėtų būti pavyzdys daugeliui!

COBB dujinis grilis kepsninė GAS nauja ir sena

Dujų balionas

Ankstesnis COBB Gas modelis buvo pritaikytas nedideliems, iki 1l talpos turistiniams balionėliams. Balionėlis įsisukdavo į grilio šone esančią dalį. Na o dažnai kepantys ir grilį naudojantys kaip stacionarų savo kemperiuose patys persidarydavo viduje esantį reduktorių ir grilį pajungdavo prie metalinių didesnių balionų. 

Kelioninis dujinis grilis COBB Premier Gas pajungimas prie baliono

 COBB international išgirdo naudotojus: naujasis modelis gali būti itin lengvai pajungiamas prie bet kokio pageidaujamo baliono: tiek ir turistinio, tiek ir didesnio, metalinio, keičiamo degalinėse. Jums tereiks įsigyti norimo ilgio dujų šlangelę ir reduktorių, tinkantį jūsų pasirinktam balionui. Juos galite nebrangiai nusipirkti daugelyje degalinių ar prekybos centruose, tokiuose kaip Senukai ar Ermitažas. 

Uždegimo sistema ir temperatūros reguliavimas

Kaip ir anksčiau, išliko Pjezo uždegimo sistema (t.y. jums tereiks paspausti mygtuką, norint uždegti dujas). Naujajame modelyje Pjezo mygtukas ir dujų srauto reguliavimo rankenenė sujungta į viena. Ja kartu atsuksite dujas, reguliuosite temperatūrą ir paspaudus įžiebsite degimą.  

Kelioninio dujinio grilio COBB GAS pjezo uzdegimas

Dydis

Atsisakius gamykliškai numatyto pajungimo prie vienkartinio balionėlio nebeliko šoninės dalies. Grilis tapo kompaktiškesnis, patogesnis ir lengvesnis. Kaip ir anksčiau, kepimo plotas išliko toks pats, o COBB Premier Gas tinka visi apvalių (ir anglinių) COBB grilių priedai ir plokštumos bei krepšys.

Kelioninis COBB dujinis grilis Premier gas - kompaktiškas ir mažas

Dangtis ir rankena

Atnaujinimai neapsiribojo tik ties jau išvardintomis dalimis: vietoje apvalių dangtyje padarytos didesnės išilginės kiaurymės dar geresniam oro srautui ir tolygesniam karščio paskirstymui. 

Pakeista ir rankenėlė: jei anksčiau ji buvo aukšta, iškilusi ir užėmė daug vietos, dabar ji - nedidelė, analogiška kaip anglinių COBB grilių modelių.

Naujas COBB Premier Gas dujinio grilio dangtis

Svoris

Visi pakeitimai padėjo sumažinti grilio svorį: jei prieš tai gaminto modelio svoris - 4,84 kg, naujasis COBB Premier Gas sveria vos 3,64 kg (su universalia kepimo plokštuma). Grilio medžiaga (nerūdijantis plienas) išliko tokio pačio storio ir tvirtumo.

  

COBB premier gas dujinis grilis kepimas steikas

 

Naująjį Premier Gas galite įsigyti internetu, o norintys pažiūrėti ar išbandyti kviečiami užsukti į mūsų prekybos saloną Kaune, Galindų g. 9 (Šilainiai, netoli 2 ligoninės)

Ankstesnis įrašas
Kitas pranešimas
Grįžti į NAUJIENOS

Palikite komentarą

Atkreipkite dėmesį, kad prieš publikuojant komentarus, jie turi būti patvirtinti.