Getuva purškiamas MCT aliejus

Reguliari kaina 0.00 €
local_shipping Preliminarus pristatymo terminas 2-7 d.d.
Kai užsakymas bus suruoštas - informuosime el. paštu.

REIKIA PAGALBOS?

PARDUOTUVĖ

  • storeŽemaičių pl. 37, Kaunas
  • access_time I-V 09.00-18.00
  • IV 10.00-15.00
  • MCT aliejus yra augalinės kilmės aliejus, išgaunamas iš kokosų aliejaus, sudarytas iš vidutinės grandinės trigliceridų (MCT).
  • Vidutinės grandinės trigliceridai yra gana unikalios cheminės formos (struktūros), dėl to šie riebalai greitai ir lengvai virškinami.
  • MCT absorbuojami, įsisavinami, ir tiesiogiai naudojami energijai, o ne laikomi riebaluose. Dėl šių priežasčių MCT aliejus naudojamas sporto papildų, o taip pat ir neišnešiotų kūdikių maisto gamybai.
  • Skirtingai nuo įprasto kokoso aliejaus, kuriam būdingas kokoso aromatas, kuris yra kietas ir nepermatomas kambario temperatūroje, MCT aliejus yra skaidrus, bespalvis ir beveik bekvapis skystis, kuris kambario temperatūroje išlieka skystas.
  • MCT aliejus plačiai naudojamas grožio, kosmetikos industrijose dėl savo įspūdingos šilkinės tekstūros ir oksidacinio stabilumo.

MCT aliejaus naudojimo būdai:

  • Jį galima gerti, įmaišyti MCT aliejų į kokteilius ar kavą.
  • Pakeiskite tradicinius aliejus MCT aliejumi, kepkite, gaminkite padažus ar pilkite į salotas.
  • MCT aliejus puikiai tinka šioms asmeninėms reikmėms: odos, lūpų, plaukų, nagų priežiūrai, kosmetikai gaminti, aromaterapijai ar masažui.