Steiko kepimo paslaptys ant Napoleon Prestige griliaus
Vištiena ar kotletukai jau pabodo? Nori patirti naujus, gurmaniškus skonius?
Visuomet svajojai išsikepti T-Bone, Tomahawk ar Antrekotą Ribeye, bet bijojai,
nes nežinai, kaip tai atlikti taisyklingai? Mes ateiname į pagalbą!
Atsakysime į visus tavo klausimus, diskutuosime, kuo šie steikai skiriasi,
dalinsimės patarimais, degustuosime ir kartu vertinsime tikrus mėsos šedevrus.
Tai renginys, kuriame ne tik mėgausitės išskirtiniais skoniais, bet ir įgysite naujų žinių, įkvėpimo bei pasitikėjimo eksperimentuoti virtuvėje!
🥩 Degustuosime 4 išskirtinius steikus:
T-Bone
Tomahawk
Antrekotas Ribeye
Jautienos išpjova
🍹 Renginio metu vaišinsime prie steikų derančius Acala Sparkling Tea gėrimus, kurie
suteiks vakarui ypatingą lengvumą ir eleganciją.
Renginio metu taip pat turėsite galimybę susipažinti bei apžiūrėti naujausią griliavimo įranga bei aksesuarus, išmokti grilio patiekalų ruošimo paslapčių ir gudrybių.
🗓️ Kada? Lapkričio 27 d., 18 val.
📍 Kur? Galindų g. 9, Kaunas
🎟️ Vietų skaičius ribotas! Rezervuokite savo vietą jau dabar ir pasinerkite į nepakartojamą gurmanišką patirtį.
Lauksime Jūsų!