Išmokite kepti bet ką, bet kur.
„Kepame su COBB!" - Jau tradicija tampantis seminaras sugrįžta!
Griliavimo sezonas jau įsibėgėjo. Kviečiame Jus į ypatingą seminarą, kurio metu sužinosite:
- Kokius priedus naudoti ruošiant įvairius patiekalus?
- Kaip tobulai parūkinti maistą su Cobb?
- Kiek ir kokių anglių naudoti?
- Kaip tinkamai įkurti kepsninę?
- Naujausius receptus ir kūrybiškas idėjas.
- Kas yra tiesioginis ir netiesioginis kepimas
Šį kartą kepsime, parūkinsime ir degustuosime:
- Karpį su daržovėmis
- Antienos krūtinėlę
- Varškės sūrį
- Taco Burgerius
- Vištienos krūtinėlę ir bulves
Žinoma, atsakysime į visus Jūsų klausimus ir dalinsimės vertingais patarimais. Tai puiki proga praturtinti savo griliavimo įgūdžius ir atrasti naujus skonius!
Kiekvieno dalyvio lauks dovanėlės!
Registruokitės dabar ir pasiruoškite nepamirštamiems griliavimo nuotykiams su COBB!