Your cart

Your cart is empty

Cobb seminaras

Liepos 24d. 18h. Kaunas.

Išmokite kepti bet ką, bet kur.

Grilinkite

Sužinokite, kaip grilinti savo mėgstamiausius patiekalus bet kur.

Kepkite

Išmoksite kepti ne tik mėsą, bet ir desertus ar kitus gardėsius.

Rūkinkite

Nustebsite sužinoję, kaip galite pagardinti savo patiekalus gurmanišku dūmu ar tiesiog išrūkyti.

Virkite

Kompaktiškame Cobb'e sužinosite, kaip išvirti gardžiausias sriubas ar troškinius.

„Kepame su COBB!" - Jau tradicija tampantis seminaras sugrįžta!

Griliavimo sezonas jau įsibėgėjo. Kviečiame Jus į ypatingą seminarą, kurio metu sužinosite:

  • Kokius priedus naudoti ruošiant įvairius patiekalus?
  • Kaip tobulai parūkinti maistą su Cobb?
  • Kiek ir kokių anglių naudoti?
  • Kaip tinkamai įkurti kepsninę?
  • Naujausius receptus ir kūrybiškas idėjas.
  • Kas yra tiesioginis ir netiesioginis kepimas

Šį kartą kepsime, parūkinsime ir degustuosime:

  • Karpį su daržovėmis
  • Antienos krūtinėlę
  • Varškės sūrį
  • Taco Burgerius
  • Vištienos krūtinėlę ir bulves

Žinoma, atsakysime į visus Jūsų klausimus ir dalinsimės vertingais patarimais. Tai puiki proga praturtinti savo griliavimo įgūdžius ir atrasti naujus skonius!

Kiekvieno dalyvio lauks dovanėlės!

Registruokitės dabar ir pasiruoškite nepamirštamiems griliavimo nuotykiams su COBB!

Iki seminaro liko...

0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds

Dėmesio, vietų kiekis yra labai ribotas.

Atsiliepimai

Dalius
Verified review

10/10 Superinis griliukas ir superinis seminaras. Rekomenduoju.

Jonas
Verified review

Nerealūs receptai. Sužinojome kaip teisingai iškepti vištieną ir parūkyti lašišos file. Ačiū!

Vilma
Verified review

Pagaliau sužinojome, kas yra tiesioginis kepimas ant Cobb. Taip pat likome nustebę, jog ant šios kepsninės galima iškepti net 3 kg mėsos gabalą.

Gintaras
Verified review

Kepėme, rūkinome ir netgi virėme nuostabų padažą. Cobb gali viską. Dėkojame už vertingas pamokas.

Akimirkos iš praėjusio renginio

Sužinokite visas kepimo subtilybes su cobb!