Abrikosai ant rozmarino iešmelių

Paruošimo laikas: 10 min.
Kepimo laikas: 7 min.
Kepimo metodas: tiesioginis
 
Jums reikės:
  • 8 abrikosų (nepernokusių)
  • 1 saujelės rozmarino
  • 50 g cukraus

Paprastas, bet nuostabus desertas.
 
Virtuvėje:
Nuplaukite abrikosus ir perpjaukite pusiau.
Išsirinkite keturias geriausias rozmarino šakeles ir panaudokite jas kaip iešmelius ant kiekvienos šakelės užmaudami keturias abrikoso puseles.
Pasilikite vieną papildomą rozmarino šakelę.
Grilyje:
Paruoškite kepsninę tiesioginiam kepimui - maždaug 200 ºC. Įdėkite papildomą rozmarino šakelę dviems minutėms į kepsninę. Tada nulupkite lapelius ir juos sumaišykite su cukrumi.
Sudėkite iešmelius ant grotelių. Kepkite 5 minutes uždarytu dangčiu, apverskite tik vieną kartą.
Prieš patiekiant užpilkite cukrų ant iešmelių.

Šaltinis: https://www.weber.com/GB/en/recipes/desserts/rosemary-apricot-skewers/weber-85551.html#


Palikite komentarą


Produktai